Kenali Advance Joint Health Tablet Shaklee

Lutut saya sakit..spinal saya sakit..is the anything for me? Mencari ubat sakit sendi? Kami ada penawar sakit sendi ;-) Sakit sendi merupakan sakit yang bukan disebabkan jangkitan. Ia disebabkan kehausan rawan pada sendi yang menghubungkan tulang. Pain killer bukan jawapan penyelesaian kepada masalah tersebut kerana ia hanya menghalang impuls rasa sakit ke otak. Habis ubat dalam badan, kesakitan akan terasa semula. Sebaliknya membina sendi dan rawan baru adalah penyelesaian muktamad. Ni antara gambar sebenar produk berkenaan.Promosi AJHT beli 6 Percuma 1
Keistimewaan AJHT Shaklee berbanding produk untuk sendi di pasaran:

1- Sentiasa Berkesan
  • Ekstrak proprietari Boswellia yang digunakan dalam Shaklee Advanced Joint Health Tablet bukan sahaja mengandungi asid Boswellia AKBA yang pekat bagi menyokong keselesaan sendi, tetapi juga mengandungi bahan semulajadi lain daripada resin Boswellia yang mempunyai bioaktiviti yang lebih baik bila bergabung berbanding AKBA sahaja. 
  • 100% bebas kondroitin bagi penyerapan ekstrak jagung yang lebih baik. (Penyelidikan baru-baru ini menunjukkan yang sulfat kondroitin juga boleh menggangu penyerapan ekstrak jagung dan glukosamina).
2- Sentiasa Selamat
  • 100% berasaskan sayur-sayuran
  • Kaplet mudah telan 
  • Bebas gluten

3- Sentiasa Mesra Alam
  • Botol yang dikitar semula.
  • Pembungkusan yang Bebas Bisfenol-A (BPA)


Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :
FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.