Set Kesuburan Shaklee Yang Terbukti

Ramai pasangan berkahwin masih belum dikurniakan zuriat. Sebagai seorang Islam kita terima ia sebagai ketentuan Tuhan. Tetapi Tuhan tidak menjadikan sesuatu takdir itu tanpa asbab (yang berarti sebab, alasan, dan illat) maka kita perlu meneliti bagaimana untuk berusaha mengatasinya. Bukankah takdir itu boleh diubah dengan usaha, doa, dan tawakal?

Bagaimana Set Kesuburan Shaklee Membantu Hamil?

Set ini mengandungi multivitamin dan multimineral yang berasaskan bahan semulajadi. Merut kajian Harvard Medical School, tahap kesuburan boleh ditingkatkan dengan mengambil multivitamin dan multimineral. Malah ada vitamin seperti CoQ Enzym yang membantu kesuburan secara langsung dengan memberi tenaga sel kepada sistem reproduktif, sel sperma dan sel ovum menjadi lebih lasak.
set kesuburan shaklee, cara cepat hamil, masalah kesuburan lelaki, punca haid tak teratur, cara banyakkan air mani, kelebihan GLA Shaklee, kelebihan zinc shaklee, asid folik untuk mengandung, tips cepat hamil, tips nak mengandung

Hal ini juga telah disahkan oleh Pakar Oncology Malaysia, Dr Hamid Arshad melalui Facebook beliau:

"Nasihat untuk mereka yang berusaha mendapatkan zuriat. Selepas buat ujian-ujian kesuburan untuk kedua suami isteri dan selepas buat pembedahan untuk membunag cyst/fibroid atau lain-lain. Tumpukan masa untuk berdoa, berusaha kuruskan berat badan dengan dieting, buat exercise 30 minit setiap hari. Makan supplemen-supplemen multivitamin, Vitamin E, Vitamin C, Folic, tenangkan jiwa dan emosi. Jangan tergesa-gesa nak buat ini dan itu. Setiap rawatan perlu 3 hingga 6 bulan untuk lihat keberkesanan"





Pemikiran 'Ah takyah nak beli semua tu, kita serahkan pada takdir je" adalah dari golongan yang tidak faham apa itu takdir.
Sebelum saya cerita lebih panjang, harus saya ingatkan..Set Subur Shaklee ni bulan la set yang betul betul menjanjikan.."kalau makan akan hamil" tak.. semua atas rezeki Allah jua kan.. yang penting kita ikhtiar..kan..
Ok jom..

Nak tau bagaimana setiap satu berfungsi?
Bagi kaum lelaki, zink antara hot item yang kami sertakan dalam set kesuburan.Zinc  merupakan mineral yang sangat penting dalam proses pembentukkan hormon testosterone, bantu kekalkan jumlah air mani, bantu kekalkan paras testostrone yang bersesuaian, serta memberikan tenaga untuk sperma agar lebih aktif menuju ke ovum. Selain itu juga, ia berfungsi untuk pembentukkan DNA. Zinc sangat baik untuk lelaki iaitu membantu mengekalkan keinginan seksual yang tinggi dan menghasilkan sperma yang sihat.
Terkenal sebagai vitamin seks. Vitamin E sangat bagus untuk meningkatkan daya seksual suami isteri. Dan ia membantu menghasilkan sperma dan melindungi sperma daripada rosak. Ia juga boleh membantu mengatasi masalah pancutan awal..ups..Vitamin E juga amat terkenal dengan khasiat untuk meningkatkan kelakian dan menyuburkan organ reproduksi lelaki dan wanita. Sebanyak 50% Selenium di dalam badan lelaki berada di dalam testikel & duktus seminal. Lelaki akan kehilangan selenium melalui air mani. Maka suplemen Selenium yang cukup diperlukan untuk membantu hubungan seksual bagi lelaki. Antara kebaikan lain Vitamin E adalah menghaluskan kulit, anti penuaan, melancarkan peredaran pembuluh darah, mencegah pembentukan darah beku, pembentukan sel-sel baru (termasuk RNA & DNA) dan lain-lain lagi.

GLA Complex
Khas untuk kaum wanita pula, Gamma Linolenic Acid (GLA) membantu wanita dalam menghasilkan cecair serviks yang subur dan berkualiti, yang juga dikenali sebagai "Mukus serviks putih telur (egg white cervical mucus)". Cecair serviks jenis ini sangat subur, nipis, berair, cerah dan likat, dan sangat-sangat membantu sperma berenang terus ke uterus, ke Tiub Fallopio, dan ke telur (ovum). GLA Complex membantu tubuh menghasilkan 'cecair kesuburan' yang antara kebaikannya ialah memberi 'ruang' untuk sperma untuk terus hidup dalam tiub falapio sehingga 5 hari, yang mana akan memmbantu proses persenyawaan walaupun anda melakukan hubungan seksual semasa ovum belum keluar dari tiub fallopio. Contohnya sperma masuk pada hari pertama, tetapi ovum dikeluarkan pada hari ketiga.

Salah satu pasangan yang berjaya dikurniakan cahaya mata. Kami tumpang gembira

*Bagi mereka yang pernah keguguran ataupun kerap rasa lesu, digalakkan menambah ESP bagi tujuan menguatkan rahim dan menambah stamina. Ye la kalau xda stamina pun masalah juga kan nak mengekalkan tenaga ketika berdayung. Teetttttt.

Dapatkan set anda hari ni. Sebotol harga disyorkan Shaklee 
Zinc Complex (120biji)      - RM33.75
Vita-E Complex (120biji)  - RM149.00
GLA Complex (60biji)       - RM91.25 

Untuk mendapat harga lebih murah anda bolehlah mendaftar sebagai ahli. Tak rugi menjadi ahli kerana keahlian kekal seumur hidup. Nanti kenalan anda pula boleh dapatkan produk Shaklee melalui anda. Anda juga dapat untung. Takda yang rugi, untung je manjang..hihi


Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.