21 Set Kurus Shaklee

Saiz badan yang besar dalam erti kata lain gemuk memang merunsingkan. Tak kiralah anda lelaki mahupun perempuan. Semua ingin bentuk badan ideal dan menjadi perhatian setiap orang persis Rozita Che Wan. Bayangkan kalau badan macam Rozita Che Wan, orang tengok dari belakang pun dah berkenan. Banyak manfaat bila berat badan kita ideal, antaranya:
  1. Sentiasa energetik. Berat badan berlebihan buat kita cepat penat dan sugul. 
  2. Risiko tidak subur berkurangan.
  3. Lebih banyak pilihan untuk berfesyen
  4. Lebih besar peluang bertemu jodoh (uiks..ni subjektif..hihi)
  5. Jangka hayat biologi yang lebih panjang
  6. Keyakinan diri meningkat
  7. Sentiasa gembira dengan penampilan diri sendiri
  8. Tidak dipandang sebelah mata lagi
  9. Fitrah manusia hanya suka pada yang cantik. Bila kurus lebih ramai orang suka
Banyak kan sebab untuk anda ubah bentuk badan anda. Untuk merealisasikan dan mempercepatkan usaha anda untuk mengurangkan berat badan secara sihat dan semulajadi tanpa perlu berlapar pengambilan Set Kurus Shaklee amat disarankan . Kerana anda perlu tahu bagaimana cara total membuang semua lemak kuning yang tak diperlukan itu.

♥ Stage 1 - Pecah dan cairkan lemak
♥ Stage 2 - Singkirkan lemak (detox)
♥ Stage 3 - Diet sihat bertenaga elak lapar

Bakar atau pecahkan lemak
  • Lecithin - Diekstrak dari soya tanpa penggunaan bahan pewarna, pemanis atau pengawet. Membantu proses memecahkan lemak dalam tubuh. Lecithin membantu menghalang pembentukan lemak baru dari makanan yang kita ambil apabila digandingkan dengan Alfalfa
  • Omega Guard - Membantu proses memecahkan lemak lama dalam tubuh seperti di bawah kulit, di dalam hati, di dalam salur darah, lemak yang menyalaputi luar organ selain membantu mengawal selera makan dengan menghasilkan hormon leptin yang menyekat selera makan dan membakar lemak untuk tenaga. Omega 3 juga terbukti menaikkan metabolisma dan membakar 40% lebih banyak lemak bila bersenam.
Detox atau singkirkan lemak
  • Herblax - Kombinasi dari tumbuhan herba yang terkenal secara tradisional membantu masalah tidak hadam dan pergerakan usus yang tidak sihat. Diperlukan untuk detox iaitu untuk membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih. baru la badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum
  • Alfafa -  Bertindak sebagai fiber yang membawa keluar lemak-lemak yang sudah dipecahkan oleh Lecithin dan Omega
Diet sihat bertenaga elak lapar
  • Cinch Shake - Didatangkan dalam perasa coklat, vanilla dan cafĂ© latte. Protein soya membantu rasa kenyang, meningkatkan metabolisma badan serta mengandungi Leucine untuk membantu mengekalkan otot semasa proses penurunan berat badan, supaya badan anda tak menggeleber setelah berat badan turun nanti. Cinch Shake digunakan sebagai meal replacement untuk memotong beratus-ratus nilai pengambilan kalori harian.
  • ESP - Sumber protein, mempunyai Indeks Glisemik yang rendah yang membantu dalam proses mengurangkan berat badan dan mengawal selera makan selain membantu tubuh bertenaga sepanjang hari.
Selain pengambilan set ini, kami juga didik pelanggan kami mengenai diet sihat. Anda tak boleh turun berat tanpa kalori defisit. Diet bukan bermakna tahan diri dari makan, bahkan wajib makan 6 kali sehari tau kalau ikut cara kami. Bersenam pula akan accelerate kadar pembakaran kalori. Jika anda disiplin dan konsisten dalam mengamalkan supplemen Shaklee, kawal pemakanan serta sedikit senaman, tiada alasan untuk anda tidak berjaya, anda PASTI BERJAYA

Tidak seperti ubat kurus dipasaran, mereka hanya menawarkan produk dengan fungsi emulsi dan detox lemak, Sebab tu lepas makan terberak berak dan badan terhidrat. Malangnya lepas berhenti makan ubat kurus tu, badan naik balik. Kami sebaliknya turut menawar produk yang mampu mengawal selera makan secara automatik.

Pilihan Set Kurus Mengikut Budget

Pilih rangkaian produk yang bersesuaian dengan budget dan kehendak anda. Hubungi kami untuk mengetahui harga dan kami akan sarankan mengikut bajet anda.
Untuk mereka yang ada kekangan bajet. Kakak saya turun 5kg setiap bulan hanya ambil ini sahaja

Set 1 - Alfalfa RRP RM53.75
          - Lecithin RRP RM52.50
          - Total RM106.25
Bagi mereka yang ada masalah sembelit dan jarang buang air besar
Set 2 - Herblax RRP RM52.50
           - Lecithin RRP RM52.50
           - Total RM105.00
Bagi mereka yang ingin cepat turun berat dengan bajet kurang RM200
Set 3 - Alfalfa RRP RM53.75
           - Omega RRP RM136.00
           - Total RM189.75
Sama seperti set 3, bezanya untuk yang menghadapi masalah pelawasan
Set 4 - Herb-lax RRP RM52.50
           - Omega RRP RM136.00
           - Total RM188.50
Membakar lemak kuasa dua. Kesan lebih cepat berbanding set 1 dan 3
Set 5 - Alfalfa RRP RM53.75
           - Lecithin RRP RM52.50
           - Omega RRP RM136.00
           - Total RM242.25
Membakar lemak kuasa dua. Kesan lebih cepat berbanding set 2 dan 4
Set 6 - Herb-lax RRP RM52.50
           - Lecithin RRP RM52.50
           - Omega RRP RM136.00
           - Total RM241.00
ESP membantu diet kalori selain manfaat halang lemak baru
Set 7 - ESP RRP RM150.00
           - Alfalfa RRP RM53.75
           - Lecithin RRP RM52.50
           - Total RM256.25
Sama fungsi seperti set 7
Set 8 - ESP RRP RM150.00
           - Herb-lax RRP RM52.50
           - Lecithin RRP RM52.50
           - Total RM255.00
Set kurus yang mempunyai bonus kecantikan kulit
Set 9 - ESP RRP RM150.00
           - Alfalfa RRP RM53.75
           - Omega RRP RM136.00
           - Total RM339.75
Sama fungsi seperti set 9
Set 10 - ESP RRP RM150.00
             - Herb-lax RRP RM52.50
             - Omega RRP RM136.00
             - Total RM339.75
Turun berat sambil mendapat manfaat kecantikan kulit, kuku dan rambut
Set 11 - ESP RRP RM150.00
            - Alfalfa RRP RM53.75
            - Lecithin RRP RM52.50
            - Omega RRP RM136.00
            - Total RM392.25
Sama funngsi seperti set 11
Set 12 - ESP RRP RM150.00
            - Herb-lax RRP RM52.50
            - Lecithin RRP RM52.50
            - Omega RRP RM136.00
            - Total RM391.00
Cinch Shake sebagai meal replacement. Sesuai untuk mereka yang suka skip makan
Set 13 - Cinch RRP RM173.00
             - Alfalfa RRP RM53.75
             - Lecithin RRP RM52.50
             - Total RM279.25
Sama fungsinya seperti set 13
Set 14 - Cinch RRP RM173.00
             - Herb-lax RRP RM52.50
             - Lecithin RRP RM52.50
             - Total RM278.00
Set kurus yang mempunyai manfaat kecantikan dan penjimatan masa
Set 15 - Cinch RRP RM173.00
             - Alfalfa RRP RM53.75
             - Omega RRP RM136.00
             - Total RM362.75
Sama fungsi seperti set 15
Set 16 - Cinch RRP RM173.00
             - Herb-lax RRP RM52.50
             - Omega RRP RM136.00
             - Total RM361.50
Set kurus yang mempunyai kuasa berganda dalam menurunkan berat disamping manfaat kecantikan
Set 17 - Cinch RRP RM173.00
            - Alfalfa RRP RM53.75
            - Lecithin RRP RM52.50
            - Omega RRP RM136.00
            - Total RM415.25
Sama fungsi seperti set 17
Set 18 - Cinch RRP RM173.00
             - Herb-lax RRP RM52.50
             - Lecithin RRP RM52.50
             - Omega RRP RM136.00
             - Total RM414.00
Set Optimum untuk turun berat selain manfaat kesihatan dan kecantikan
Set 19 - Cinch RRP RM173.00
             - ESP RRP RM150.00
             - Alfalfa RRP RM53.75
             - Lecithin RRP RM52.50
             - Omega RRP RM136.00
             - Total RM565.25
Sama manfaat seperti set 19
Set 20 - Cinch RRP RM173.00
             - ESP RRP RM150.00
             - Herb-lax RRP RM52.50
             - Lecithin RRP RM52.50
             - Omega RRP RM136.00
             - Total RM564.00


Nak keahlian percuma dengan pembelian set kurus ni? PM saya segera. Harga tak boleh disclose kerana beli SET 21 (Set Gold) dapat keahlian percuma maka harganya pun harga ahli la kan. Dapat bonus 5% selain penjimatan 20%.

Family saya. Anda berhak mendapatkan bentuk badan idaman.
  " JOM BERUBAH SEKARANG. HEALTHIER LIFESTYLE DENGAN SHAKLEE "



Sila hubungi saya untuk sebarang pertanyaan.
Konsultasi secara EKSKLUSIF dan HARGA ISTIMEWA menanti anda :) Kami didik pelanggan kami untuk mengubah kadar metabolisme, disiplin pengambilan kalori, supaya mereka kekal kurus walaupun berhenti mengambil supplement kami.

Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

4 comments:

  1. Salam perkenalan kak syue. Aya baru aje jd shaklee independent distributor. Tapi masih kabur-kabur. Aya ingat nk mulakan dgn berblogging. Tgh blogwalking terjumpa blog kak syue. Boleh tak aya nk mncontohi setset diatas?

    ReplyDelete
  2. SALAM,,BOLEH X SY SHARE SET KT ATS NI??

    SHA-facebook azffanisya abdul razad

    ReplyDelete

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.