Testimoni Set Mighty 3 GEMS - Hilangkan Penat Berpuasa

Biasa baca testimoni orang lain. Betapa berpuasa dengan set mighty 3 GEMS ni sangat membantu dalam menangani letih dan lesu. Dulu masa awal jadi pengedar Shaklee mampu beli ESP je. Hehe. Yela, duit bonus pun baru sikit je. 
Ni la kerja suami saya bila bosan..haish
Ni dah 3 bulan berniaga Shaklee, duit  bonus dah mampu cover nak beli set tenaga terulung ni. Kalau tak guna set ni tenaga macam Mr Satan dalam komik Dragon Ball. Kalau guna ESP macam Super Saiya 1. Mighty 3GEMS ni macam Super Saiya 3. Powerrrrr.

Kami beli set ni bila saya positif hamil. Jeng jeng jeng. Happy sungguh sang suami. Dulu anak pertama menang bila lancar perang pertama. Takda perang banyak kali. Ni anak ke2 pun sama. Sekali lancarkan perang dengan hampir 500 juta askar terus menang. 

Alhamdulillah. Yang mana faham, faham lah ye. Yang mana tak faham, duduk diam diam. Hahaha. Untuk pengetahuan anda, kami juga mengamalkan vitamin yang terdapat set kesuburan di dalamnya. Ye la, dah jadi pengedar kena la test semua produk kan, baru la kita senang nak explain kat customer dan kita sendiri confident dengan produk yang kita nak jual. 

Sebagai contoh, hubby sanggup nak jadi testimoni set kecantikan kulit. Sebab kulit dia berparut dan berjerawat. Dia cakap, kalau kulit dia dah licin macam Lisa Surihani, baru la senang nak jual dan yakinkan customer keberkesanan produk Shaklee.

Ok berbalik pada cerita set tenaga ni. Siapa yang hamil mesti tau kan macam mana rasa bawa lagi seorang manusia dalam badan. Semua zat dah dikongsi bersama. Makanan yang kita makan dah macam tak cukup nak beri tenaga. Bayangkan yang hamil sambil menyusu anak. Mulut saya yang satu ni kena jadi input untuk 3 manusia - saya, anak, bayi dalam perut. 

Sebab tu bila hamil, kebanyakan ibu terus stop susukan anak. Bagi saya sebagai pengedar Shaklee, ada sebenarnya alternatif untuk perlahan lahan menghentikan menyusu anak. Anak saya pun baru setahun 7 bulan. Lagi 5 bulan nak genap 2 tahun dan mendapat susu ibu yang eksklusif nih. 

Sebab tu saya guna duit bonus Shaklee beli set tenaga ni. Memang puas hati ganda 27. Grroooommm. Petir macam dalam radio Sinar FM. Hihi. Saya bekerja kat syarikat pembinaan. Kerja dalam ofis je. Balik susukan anak, drive, malam pergi Jusco, kemas rumah, basuh pinggan. Kalau tak guna set tenaga ni, jangan mimpi la saya nak pergi Jusco kan.

Suami pula memang sokong cadangan beli set tenaga ni. Sebab dia nak marathon buat puasa 6. Orang lain semua dah settle puasa 6, dia baru nak start. Katanya kalau puasa Ramadhan minum ESP je, tenaga masa pukul 5 petang tu macam ada lagi 30%. Tapi dengan set ni, tenaga rasa macam ada baki lagi 60%. Rasa macam baru puasa 3 jam tanpa ambil apa apa supplement. 

"Macam ni boleh tiap minggu puasa sunat", katanya lagi. Aceceh, macam berita lak ayatnya. Suami saya ni memang kuantitatif orangnya. Jenis kalau buka astro, channel Nat Geo, Discovery, dan seangkatan dengannya yang jadi keutamaan. I? cerita Tamil lagi best. Haha. Ok la. Panjang berceloteh. 

Ni gambar kami ambil guna handphone je. Sebab bateri flash untuk Canon 300D hubby yang dah dekat 10 tahun tu dah 'kong'. Ni camera dah berfungus. Stok snap gambar speed tinggi bila view boleh nampak shutter window separuh kat gambar tu. Apa kes? beli baru la nanti jawabnya. Canon ni dah boleh jadi bahan tontonan anak cucu je dah. Ok bebeh, layannn.



Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.