Testimoni Set Mengandung Shaklee

Antara banyak sebab wanita hamil patut menggunakan Shaklee adalah ia dapat mengatasi pelbagai masalah ketika hamil. Antaranya cramp, morning sickness, pedih ulu hati, sakitkaki, lesu, dan banyak lagi yang mungkin jarang berlaku tapi ia berlaku. Jom kita baca testimoni Enny berkenaan pengalaman dia mengandung dengan Shaklee.

"Assalamualaikum...

Enny saje nak share kat sini. Now enny preggy anak kedua. Dah masuk 36 weeks sekarang ni. Enny amek full set preggy ( B Complex + VitaLea + Vita C + OsteMatrix + Omega Guard & add on ESP ).

Mase anak first dulu tak kenal lagi Shaklee. Mase tu setiap malam sakit pinggang, sakit kat punggung. Belum lagi asyik cramp kaki waktu tidur. Cramp tahap nanges punye. Bukan sikit2 punye cramp tau.

Mase tu badan pun lesu je rase. Tapi sekarang ni, memang jauh beza la. Sesekali je tercramp kaki, itu pun sebab salah sendiri kadang-kadang terlupa makan OsteMatrix.

HB sgt ok, stabil je, tak pernah turun. Lagi satu, mase pregnant anak first dulu, selalula sembelit. Dahla letih kan kalau duk mencangkung lama2 dgn perut boyot tu. Sekarang Alhamdulillah, xde dah sembelit2 ni. Lancar je..hehe..

Pastu sejak makin sarat ni, kadang sakit kaki. Lepas telan Omega 2 biji + oste 4 biji, lega.

Memang pantang nanti akan makan set pantang Shaklee je. Bengkung, param pilis of coz nak jugakla. Tapi no jamu. Membazir je..bukan makan abes pon..pastu abes pantang tak makan pun kan. Shaklee, abes pantang leh teruskan. Berbaloi!

Memang berbaloi jatuh cinta dengan Shaklee sejak setahun 2 bulan yg lalu."


Yang ni gambar set yang Enny consume. Jika anda berminat untuk set penuh atau set untuk kegunaan sebulan boleh hubungi saya ye. Kami boleh adjust ikut kemampuan anda.



Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.