Apa Itu Kanser

Assalamualaikum semua. Hati berbuanga bunga sebab baru pandai connect Youtube sendiri dengan blog sendiri. Hari ni nak share sikit video berkenaan kanser. Penerangan ringkas tetapi interaktif ni sedikit sebanyak mampu memberi sedikit pemahaman asas apa itu kanser.

Untuk testimovi Vivix yang telah membantu ramai pesakit kanser bebas dari kanser mereka anda boleh lihat di sebelah kanan blog saya ye. Jangan tunggu lama-lama berfikir nak beli ke tak. Saya baru terima berita sedih ibu kepada pelanggan downline saya tak sempat jamah Vivix yang anaknya belikan telah kembali menemui Allah. So, jom tonton apa itu kanser.


Kini anda tahu bagaimana kanser berlaku. Maka adalah mudah untuk anda memahami bagaimana rawatan yang berkesan boleh diberikan terhadap pesakit kanser sama ada pembedahan, radiologi atau terapi kimo. Apapun pilihan rawatan konvesional, sertai ia atau lengkapkanlah rawatan kanser anda dengan supplement Shaklee untuk memaksimumkan peluang sembuh. Alhamdulillah dengan izin Allah saya berjaya membantu downline saya yang menghidap kanser melepasi tahap kritikal beliau selepas menjalani kimo. Kini beliau lebih sihat. Saya sangat gembira...sob sob...terharu..
 
Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :
FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.