Testimoni Set Kurus - 80kg Masa Hamil Berakhir Dengan Jeans Saiz 27!!!

Assalamualaikum..saya lihat trafik blog saya di banjiri dengan entri cara makan set kurus. jadi saya nak share la testi yang boleh buatkan u all bersemangat nak turunkan berat badan. Malam ni kisah Aina Mardiah yang overweight semasa hamil sebab selera anak kot..hehe..berat dari 50kg naik sehingga 80kg dan terpaksa dibedah.

Puan Aina Mardiah sudah sedia menggunakan produk Shaklee untuk menyusus iaitu ESP, B-Complex, Vitamin C, Vitalea, Alfalfa, Zinc, dan Ostematrix. Untuk tujuan menurunkan berat badan beliau menambah Lecithin. Yezza..Jadi lengkap la set beliau iaitu set slimming selepas berpantang. Jom kita teruskan baca untuk tahu apa kesan lecithin.


Wallaweh...u all tak jeles ke dia berjaya turunkan berat badan. Apa yang penting? kerjasama? tu kartun Wonderpet..hehe..apa yang penting adalah istiqomah..slowly but surely..i like that line..hihi..jom kita baca komen kawan-kawan dia yang turut sama gembira dengan produk Shaklee ni.
Bersemangat tak? Haa cepat-cepat hubungi saya untuk kita borak-borak. Saya ada group khas untuk set slimming ni. By the way bawah ni gambar slimming set yang terbukti selamat untuk ibu menyusu. banyak bonus lain tau consume set ni. Antaranya manfaat ESP untuk kesihatan dan kecantikan. Jom kurus bersama Shaklee. Jangan tunggu lama-lama, nanti lama-lama, duit nak beli set ni habis kat tempat lain...hihi


Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

2 comments:

  1. Buat masa ni sy mengambil esp dan alfalfa krn sy breastfeeding mum. Sy nak tambah lecithi dan omega tp confuse masa memknnya.sy harap sis tak keberatan utk memberi tunjuk ajar.thx

    ReplyDelete
  2. Anonymous boleh SMS atau Whatsapp 016-7114304..panjang nak berbual dan tak sesuai di sini

    ReplyDelete

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.