Testimoni Set Menyusu - Ibu Anak Makin Gorgeous

Senyum saya bila baca testimoni ibu menyusu yang gunakan Shaklee..semua orang boleh menyusukan anak..tapi siapa yang menyusukan anak tahu banyak tenaga kita hilang disebabkan menyusu. Kalau berjaya full bf tapi badan lemah, kulit kusam, tulang reput pun bukan kejayaan sebenar penyusuan kan. Credit

Apa kata yana setelah 2 bulan consume supplemen Shaklee...jom baca.. di ambil dari blognya ..

______________________________________________
yana nak share pengalaman setelah 2 bulan lebih makan supplement Shaklee ni...
  • badan memang makin segar..tak aar letih2 sgt...yelah kan..memang perlu supplement untuk ibu beranak 3 cam yana ni...
  • bangun pagi badan tak sakit..sbb makan ostematrix sbb yana kan tak minum susu
  • perkembangan aidil sgt2 pesat..sekarang Aidil dah nak merangkak...dah merangkak pun setapak (ibu de xcited lebey..hahaha)..sgt suka mengangkat badan tinggi2..sgt suka golek2 keliling rumah...
  • cam biasa..kulit memang makin sihat..alhamdulillah...thanks to vit C n Vit E
  • Aidil pun makin gebu..berat naik dengan jayanya..berat 4 bulan adalah 6.5kg...5 bulan ni berat Aidil dah 7.9kg...banyak kan naik...
  • Aidil kalau menyusu pun kejap je..dan sebelah sahaja..Sbb susu pekat...kalo yana skip amik, susu cair, mulalah meragam die..
  • Aidil kene cucuk 5 bulan tak demam pun..hoyeaaaahhhh..
  •  
  • ________________________________________________________
Yang ibu-ibu kena faham vitamin ni bukan magic untuk tambah susu ye..bukan butang on off gituu..badan kita semua perlukan vitamin dan mineral untuk berfungsi dengan jayanya..kereta yang pancit still boleh bergerak bukan? tapi bandingkan dengan kereta yang sempurna. 

Pengalaman anda jadi ibu mesti lebih seronok macam Yana lepas consume Set B yang mengandungi Vitamin C, Vitalea, B-Complex, dan Ostematrix. Bawah ni gambar set yang saya makan dulu..best best..dulu balik kerja petang pun happy je..maybe sebab B-Complex bantu memperbaiki mood..Kadang2 bila baca orang luah stress kat facebook, i think they should consume B-Complex..hihi



Set ni murah je..kalau nak special price boleh hubungi saya guna cara di bawah..kalau set penuh macam ni tahan sampai 4 bulan tau..tengok la vitalea sebotol 120 biji..kalau Sustained Released Vita-C 500mg lagi best..180biji tahan 6 bulan..hambek kau..boleh kongsi laki bini bagi cepat habis..hihi..ok to be continue

Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.