Set Menyusu 3M Bantu Siswazah Bertenaga Sepanjang Semester

Biasanya yang membeli set menyusu adalah ibu yang sedang alami masalah penyusuan. Thats mean ibu-ibu ni dapat membezakan kesan sebelum dan selepas consume set menyusu Shaklee ni. Bila dah happy mesti la nak kongsi dengan kawan-kawan kat facebook kan supaya semua orang yang hadapi masalah sama boleh dapat manfaat dari produk berkualiti Shaklee ni..ni antara cerita mereka kesan dari pengambilan supplement Shaklee..

Testimoni Sambil Belajar
"Sambil breastfeeding sambil taip tugasan sem pendek, tak tidur dari pukul 2.30pg sampai sekarang. Thank a lot to Performance Drink dan set full Tripple M dari Iffa Anuar bantu arma bertenaga sampai sekarang."

Bagi seseorang yang bergelar siswazah dan ibu dengan bayi kecil dalam masa yang sama, komitmen tinggi diperlukan baik untuk tujuan penyusuan mahupun pelajaran. Supplement adalah salah satu keperluan untuk kekal cergas. Bukan sahaja untuk manfaat pengajian, bahkan juga untuk manfaat penyusuan. Menyusu badan banyak menggunakan tenaga tau. Jika anda tak ambil supplement, anda akan letih dan stress. Dua ni memang musuh ketat penghasilan susu badan jika nak tau..hihi

Saya dulu beli trial set..la ni dah jadi ahli boleh la guna duit bonus beli set penuh..best jadi ahli Shaklee..sihat dapat, makan Shaklee guna duit bonus pun dapat..ala-ala free la gitu kann..hehe..ok jika nak tau detail set penyusuan Shaklee boleh pilih di menu set shaklee kat atas tu ye ye..jangan lupa pm saya kalau berminat..hasilnya pasti memuaskan..

Testimoni seterusnya - Set Berpantang Dan 3M Bantu Bayi Pra-Matang

Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.