Testimoni Vivix - Ayah Doktor Nik Rahim Pesakit Diabetis Sejak 8 Tahun Lalu Pulih Selepas 2 Minggu Dengan Vivix

Assalamualaikum..salah satu kualiti menjadi pengedar Shaklee yang saya suka adalah penglibatan profesional dalam memasarkan produk Shaklee. Kalau kita boleh pilih antara beri RM1000 sebulan pada ibu bapa kita dengan berikan produk yang lebih rendah harganya dari itu tetapi memberi impak kesihatan yang sangat besar, yang mana kita pilih? Bagi saya tentunya memastikan mak ayah kekal sihat lebih utama.
Anggur Muscadine dengan lebihan 1 kromosom yang menjadikan ia 40 kali kuasa antioksidan berbanding anggur biasa
Ok petang ni saya nak kongsi kisah Dr Nik Rahim yang ayahnya menghidap kencing manis sejak 8 tahun lalu.. Doktor Nik Rahim juga merupakan seorang pengedar aktif Shaklee lantaran produk Shaklee yang berkualiti tinggi. Berikut adalah testimoni beliau yang menghadiahkan sebotol Vivix kepada ayahanda beliau.

Selepas 2 minggu menggunakan Vivix, ayah beliau beransur baik dengan izin Allah. Ayah beliau yang berusia 78tahun merupakan pesakit kencing manis yang kronik sejak 8 tahun lalu tetapi bacaan gula turun mendadak dari 19 kepada 7.9 dalam masa 2 minggu. Saya ada highlight sedikit fungsi resveratrol kepada pesakit diabetes dalam entri ini. Vivix adalah berita baik buat penghidap diabetes untuk bebas dari diabetes selamanya seperti Mr R. Jitendra.

1- Sejarah Vivix
2- Vivix in detail
3- FAQ berkenaan Vivix
4- Testimoni Vivix


Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :
FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.