Testimoni Vivix - Presidential Master Law Chu Hian Bebas Dari Kanser

Kanser adalah penyakit yang mampu diubati! Master Law adalah bukti yang masih hidup. Entry kali ini saya bawakan kisah Master Law (bekas pembaca berita NTV7) yang disahkan bebas dari penyakit kanser paru-paru yang di hidapinya dan beliau juga mengamalkan Vivix Shaklee sebagai vitamin keperluan hariannya.


10 tahun lepas Master Law di serang penyakit kanser.Gambar di sebelah kiri adalah gambar semasa beliau menjalani kimoterapi 10 tahun yang lepas. Gambar sebelah kanan adalah gambar terkini Master Law, kesan dari pengambilan Vivix Shaklee, dan juga vitamin-vitamin shaklee yang lain.

There is no trick here.. tapi just nak share dengan u all semua kebaikan Shaklee utk jangka masa panjang! Menurut Master Law.. masa kena cancer tu.. dia makan Alfalfa sahaja.. berbotol2 dia telan.. sampai ijau2 gigi dia sehari more than 30biji dia mkn! -- alfalfa utk mengalkalikan kembali sel2 cancer yg mengganassss!

Zaman tu.. blom ada Vivix lagi.. so Alfalfa la segalanya!!
Bonus hasil dari amalan Vivix Shaklee secara konsisten , Master Law kelihatan awet muda. Hmm cuba teka berapa umur beliau? Umur beliau sekarang 50 tahun tau…nampak muda dan hensem kan! Ala-ala 30 tuuu...penangan VIVIX SHAKLEE!!!…




Jika anda rasa gambar boleh dibuat-buat, ini video beliau di pejabat Shaklee beliau. Macam tak percaya kan umur dia 50. Nampak macam 30 je..So Shaklee claim Vivix boleh membuatkan anda kelihatan 25 tahun lebih muda bukan omong kosong kan :-)



So bagaimana Alfalfa dan Vivix ni mampu bebaskan Master Law dari kanser beliau?

Pada 1952, Dr Ernes T Krebs, seorang Bio Kimia dan beberapa saintis perubatan mendakwa bahawa penyakit kanser adalah penyakit kekurangan nutrisi tubuh badan. Ramai saintis telah membuat kajian bagi merungkai penyakit kanser.

Apakah kanser?
  • Kanser ialah sel yang terhasil secara tidak normal dalam badan seseorang. Satu kelompok sel kanser dipanggil tumor dan jika tidak dirawat ia boleh membesar dan merebak ke anggota badan yang lain.
  • Tumor ini akan mengelilingi sel dan mengambil khasiat daripada sel. Tumor ini mungkin adalah kanser. Sel-sel kanser ini akan berkembang dan tersebar ke organ badan yang lain melalui saluran darah dan limpa.
  • Setiap orang ada sel kanser dalam badan. Sel kanser ini tidak kelihatan dalam ujian atau pemeriksaan piawai sehinggalah mereka telah berganda ke beberapa juta.
  • Sel kanser tidak mempunyai bentuk khas, wujud dalam pelbagai saiz dan berbeza daripada sel sihat yang mempunyai bentuk seragam. Ia boleh dilihat dengan jelas di bawah mikroskop.
Bagaimana Sel KANSER membiak?
Sel kanser akan membuat 'laluan' sendiri dan menjangkiti dari satu tisu ke tisu lain. Lama-kelamaan sel kanser yang bertambah banyak akan merebak dari kawasan permulaan ke organ lain melalui saluran darah atau sistem limpa. Rawatan awal boleh mencegah masalah ini. 

Adakah KANSER boleh berulang selepas rawatan?
Ya! Kanser adalah sejenis penyakit yang boleh berulang walaupun sudah dirawat. Kadar kejadian kanser yang berulang adalah bergantung kepada jenis kanser, peringkat kanser, kekuatan badan penghidap kanser,samada rawatan yang diberikan mencukupi dan terdapat juga kajian menunjukkan bahawa individu yang mempunyai kekuatan dalaman, bersikap positif serta emosi yang stabil dapat melawan kanser dengan lebih berkesan dan mempunyai kadar penyembuhan yang lebih baik.

Melalui kajian juga kita tahu makanan untuk sel kanser membiak adalah yang bersifat asid..kerana itu pengambilan Alfalfa yang bersifat alkali mampu merencatkan perkembangan sel kanser. Pengambilan Alfalfa mampu menghalang sel kanser dari membiak. Kimoterapi pula membunuh sel kanser disamping sel-sel sihat yang lain. 

Di sinilah Vivix berperanan besar dalam memperbaiki semula sel-sel sihat. Pembaikan itu berlaku sehingga ke tahap selular DNA tau. Mana DNA yang rosak Vivix bantu sihatkan malah menambah tempoh hayat DNA (DNA pun ada hayat ye). Bila kita sakit tak kira la sakit apa, banyak DNA kita rosak dan mati. Nak tau lebih lanjut mengenai Vivix boleh baca link ni ye.

Wajib baca - Panduan rawatan kanser
Anda mungkin berminat  - Ketahui Jawapan Bagaimana Vivix Bertindak Merawat Kanser 

1- Sejarah Vivix
2- Vivix in detail
3- FAQ berkenaan Vivix
4- Testimoni Vivix

Jika anda berminat mendapatkan Vivix. Dengan pembelian 2 botol anda sudah layak mendapatkan keahlian percuma. Dan berpeluang membeli Shaklee pada harga ahli kemudiannya. Always free postage for Vivix. 

Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

1 comments:

  1. Boleh saya tahu macam mana cara master law ambil vivix n set cancer

    ReplyDelete

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.