Vitamin Untuk Tambah/Pekatkan Susu Badan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, saya nak kongsikan amalan saya untuk  pekatkan susu badan atau nak banyakkan susu badan.  Apa maksud pekatkan susu badan? Secara mudahnya kandungan protein dan lemak lebih tinggi berbanding sebelumnya. Set ini membantu badan lebih cergas dan dapat membantu tubuh menghasilkan susu dengan lebih baik. Badan yang stress dan penat pastinya mengganggu penghasilan susu badan. Ini Full Set B:
Full Set B - Breast Feeding


Terdiri daripada Vita-Lea® Iron Formulacrack, Alfalfa Complex, B-Complexcrack & Sustained Release Vita-CTM 500 mgcrack.crack  Pengalaman saya, syukur dengan kehendak Allah dan usaha yang tak jemu-jemu, saya berjaya 'up'kan susu dari 2 oz ke 4 - 10 oz setiap kali mengepam... He3... Best sangat.. sekarang nih, peti ais dah tak cukup ruang tau nak simpan susu... ngeee....... Amiin... (Ibu-ibu juga jangan abaikan pemakanan seimbang dan sihat tau....) Sebotol ada 120biji maka sekali beli boleh tahan sampai 4 bulan. Memang jimat.

Saya juga pernah try buat ujian perbezaan hasil susu pada hari saya langsung tak ambil supplement Shaklee dengan pada hari saya ambil. Memang secara kuantitatifnya terlihat perbezaan hasil. Sebab Shaklee ni membantu mengatasi masalah-masalah yang menjadi punca penghasilan susu jadi sukar. Contohnya stress dan penat.

Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :
FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.