Set D Dan GLA Complex Hilangkan Jeragat

Jeragat atau nama medikalnya Melasma adalah salah satu dari masalah kulit yang sangat biasa di kalangan penduduk Asia umumnya dan Malaysia , khasnya. Macam mana rupa jeragat ni? sebagai contoh boleh lihat testimoni set kecantikan Shaklee di bawah. Ia adalah pigmentasi hitam pada kulit menjadikan tona kulit tak sekata.
Jeragat berkurang seawal 25 hari
Puan Fiza ni guna set kecantikan Shaklee iaitu gabungan set D dan GLA Complex. Jom saya bacakan semula pengalaman beliau yang mempunyai masalah jeragat ketika hamil dan hampir berputus asa selepas gagal menghilangkannya dengan pelbagai produk. Alhamdulillah dipertemukan dengan Shaklee sebab serasi dan jeragat cepat hilang.
                                                                                                     
Testimoni Set D + GLA (Puan Syafiza Othman)

"Assalamualaikum Kak Yati..hari ni Fiza nak bagi testimoni..ehehe..

Alhamdulillah dah 25 hari Fiza makan set D dan GLA ni..bersyukur sangat-sangat..sebelum ni asyik jaga luaran je..Fiza mengalami parut pembawakan bayi yang sangat teruk (jeragat)..muka jadi gatal-gatal dan meninggalkan parut yang sangat hodoh.. :( ..sebelum ni dah macam-macam produk kecantikan dari yang murah sehinggakan yang mahal tapi takda perubahan pun..segala treatment la apa la semua dah try tapi takda perubahan..yang habis duit je..

Fiza sangat-sangat bersyukur kepada Allah s.w.t kerana membuka pintu hati Fiza untuk mencuba vitamin Shaklee ni disaat Fiza hampir-hampir tak percaya kepada segala macam produk kecantikan ni..sebelum ni Fiza ada juga ambil tab X..

Seminggu je makan set D ni dah ada orang tanya Fiza, "Eh, dah pakai produk apa sekarang?" Nampak sangat kan muka Fiza sebelum ni sangat-sangat teruk. Sedih sangat tau bila orang tanya macam tu..huhu..Raya Haji lepas family Fiza datang beraya di rumah Fiza..mak dan kakak pun tanya benda yang sama..ye la sebelum ni asyik tukar produk je..hubby pun cakap lepas ni jangan tukar-tukar produk dah..makan vitamin je.. =) sangat-sangat gembira dan bersyukur sangat-sangat kerana mendapat sokongan dari suami..

Alhamdulillah dengan disiplin dan minum air yang banyak Fiza dah nampak perubahan pada wajah Fiza..suka sangat-sangat..

Ini la set D dan GLA Complex
Best tau set ni sebab banyak manfaat kesihatan boleh dapat..Kiranya 2 dalam 1 la kan..hihi..GLA Complex ni selain cantikkan kulit ia juga membantu kita sebagai wanita dari sudut kesihatan dalaman. Contohnya menstabilkan hormon, membantu mengurangkan gejala PMS. 

So jom dapatkan set kecantikan Shaklee pada harga menarik..tahan lama ye set ni..GLA tahan 2 bulan, B-Complex dan Vita-E Complex 4 bulan, Vita-C 6 bulan..haaa..tersedak dengar 6 bulan..kalau anda ada masalah jeragat boleh la try set ni..anda mungkin boleh rujuk entri Masalah Jeragat Dan Cara Mengatasi Yang Murah Dan Berkesan untuk memahami secara terperinci masalah jeragat.

Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.