Testimoni Set Kecantikan Wajah Shaklee - ESP, Vita E dan Alfalfa Pudarkan Parut Jerawat

Bila jerawat mula tumbuh dekat muka, saya takde rasa mengelabah sangat. Pada saya itu normal la kan. Sebulan sekali..dapat pulak time period.. Memang menyinggah la sebiji dua. Tapi kalau parut jerawat bulan lepas tak hilang lagi, bulan ni tumbuh pula yang baru..siapa tak runsingkan?


Lagi-lagi kulit putih melepak macam Puan Ema kita ni. Kalau saya tu, sure dah kena tegur dengan kengkawan. Tumbuh sebiji dua pun orang dah mengata. Kita berdiri sebatu pun orang dah boleh nampak. Sebab tu Puan Ema cakap "I Love Shaklee". Lihat sendiri perbezaan yang anda nampak pada gambar yang dikongsi. Puan Ema cuma amalkan ESP, Vitamin E Shaklee dan Alfalfa.

ESP ni soy protien kalau you all nak tau. Selain boleh mencerahkan kulit, pembinaan sel kulit baru sangat bergantung pada protien. Sebab protien ni adalah blok binaan sel. Macam buat rumah, batu bata tu blok binaan rumah. Nak bina sel kulit baru ESP Shaklee la jawapannya.

Vita-E Complex Shaklee kalau nak tau..ia berbentuk soft gel. Boleh picit buat masker kalau ada masalah jerawat. InsyaAllah cepat kecut. Ada pelanggan saya sapu Vita-E ni malam, pagi dah kecut katanya. Kalau yang dah lama amalkan lagi best. Andai tumbuh jerawat, jerawat tu boleh kuncup tak jadi keluar sebab fungsi antioksidan vitamin E yang mantap. jadi takda la istilah jerawat kuning masak ranum

Alfalfa ni guna untuk detoks. Bila usus dah bersih, barulah badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Sebab tulah detox ni penting sebelum kita mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahan penyerapan nutrien pada kadar paling optimum.

Untuk dapatkan kulit wajah seperti Puan Ema, boleh hubungi saya. Vitamin E ni ada cara aplikasinya. Kalau salah teknik, makin teruk jadinya.

Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.