Testimoni Set Kesuburan - Hamil Selepas 6 Tahun Mencuba

Alhamdulillah..baru sampai rumah dari bercuti 3 hari terus on lappy sebab tak sabar nak share berita gembira. Customer downline saya (jiran sebelah rumah dia) yang berusaha untuk mendapatkan zuriat kini hamil 5 minggu selepas sebulan lebih menggunakan set kesuburan Shaklee yang saya syorkan iaitu ESP, Alfalfa, CoQ Health Plus, dan GLA Complex. 

Kejayaan seperti ini yang mendorong kami meneruskan usaha kami
Downline saya ni nama kak ayu. Dia jual Shaklee bukan sebab nak untung tapi makan sendiri ngan jual dengan kenalan-kenalan je. Jiran dia ni dah 6 tahun mencuba hamil. Selama 6 tahun tu ada 3 kali keguguran. Kerana itu saya mensyorkan kak Ayu mencadangkan set kesuburan untuk wanita yang pernah keguguran.

Paling penting ada CoQ untuk suami isteri makan disamping isteri mengambil ESP dan GLA Complex bagi tujuan kesuburan dan kekuatan rahim. CoQ ni jika you all nak tau adalah sejenis enzim yang diperlukan oleh setiap sel dalam badan kita untuk menghasilkan tenaga. Bagaimana CoQ membantu kesuburan?
  1. Memberi organ reproduktif tenaga untuk menghasilkan lebih banyak sperma
  2. Memberi sperma dan ovum tenaga supaya menjadi sel yang lebih berkualiti dan kuat
  3. Memberi stamina ketika diranjang
  4. Menguatkan sel-sel rahim
So jika anda ada masalah kesuburan kongsikan dengan kami. Mari kita rungkai penantian anda mendapatkan cahaya mata yang menjadi penyeri rumah tangga. Oh saya rindu bau baby!

Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.