Testimoni Vivix - Buah Pinggang Rosak Tahap 4 Menjadi Tahap 2 Lalu Transplant Dibatalkan

Buah pinggang rosak? Jika dahulu memang tak ada penawar untuk pulihkan buah pinggang..tapi jika baca testimoni ni, ketahuilah Vivix telah membantu pesakit ni yang hampir nak buat pemindahan buah pingang tetapi dibatalkan kerana keputusan analisis menunjukkan bacaan tahap 2 selepas guna Vivix. Jom sebarkan kemampuan Vivix dalam membantu buah pinggang rosak..



Vivix Recovery Story – Kidneys Healed & Transplant Canceled

Karen Sandifer, a former Home Health Care Supervisor, shares the following story regarding Brandy (her friend) and Vivix.  Brandy was preparing to give her husband one of her kidneys, because he was at stage 4 renal failure with polycystic kidneys.

“Tony has been taking Shaklee Vivix since February, 2009, and guess what?  We went to see the kidney doctor to find out about testing me so that I could give him a kidney and part of my liver, because he was high stage 4 renal failure with polycystic kidneys.  At stage 5 you have to be on dialysis to live.  So we wanted to do a transplant before he had to start.

“When they did his blood work, they told us that he is stage 2 to low stage 3, and then proceeded to take him off the renal diets, saying he does not need any blood pressure medication and to enjoy life, because he hopefully had many years before he has to think about dialysis!  YOU DON’T GET BETTER WITH THIS DISEASE!  And according to the specialists that we consulted, they all said that THERE IS NO CURE!

Kisah Penyembuhan Vivix -  Buah Pinggang Sembuh & Transplant Dibatalkan

 Karen Sandifer, bekas penyelia Home Health Care, berkongsi kisah ini mengenai Brandy (sahabatnya) dan Vivix. Brandy dah bersedia untuk berikan satu buah pinggang dia kepada suami kerana suaminya mengalami kegagalan buah pinggang tahap 4 dengan buah pinggang polisistik.

"Tony mula mengambil Vivix sejak Febuari 2009 dan cuba teka? Kami pergi berjumpa pakar buah pinggang untuk membuat ujian supaya saya boleh memberikan buah pinggang dan sebahagian hati saya, kerana dia berapa pada tahap tinggi (4) kegagalan buah pinggang dengan buah pinggang polisistik. Jika tahap 5 anda perlu dialisis untuk terus hidup. Jadi kami mahu melakukan pemindahan organ sebelum dia terpaksa hidup dengan dialisis.

"Apabila mereka melakukan ujian darah, kami diberitahu yang dia berada pada tahap 2 atau tahap 3 rendah, dan seterusnya menghentikan dia dari meneruskan diet untuk buah pinggang, dia tidak memerlukan ubat-ubatan untuk tekanan darah lagi dan boleh menikmati hidupnya kembali, kerana dia mempunyai masa bertahun lagi sebelum perlu memikirkan untuk menjalani hidup dengan dialisis! Berdasarkan kata pakar yang berunding dengan kami, kesemua mereka mengatakan TIADA PENAWAR!


3 Kisah Benar Mengenai Buah Pinggang -- Vivix

Kisah 1
2 minggu lepas saya di hubungi melalui SMS oleh seorang ayah. Anaknya (darjah 3) mengalami buah pinggang bocor. (Anda mungkin ingat post saya di FB mengenai buah pinggang bocor). Di akhir perbincangan, ayahnya tidak jadi beli atas sebab dia dan Allah sahaja tahu. Semalam selepas balik dari melancong ke Langkawi, saya SMS dia kembali. Berita sedihnya anak beliau telah kembali ke sisi Allah pada Ahad lalu. Sedih saya. Kita terima sebagai takdir Allah.

Kisah 2
Seorang gadis muda semalam membeli Vivix untuk ibunya. Ibunya telah dibuang satu buah pinggang. Buah pinggang yang tinggal cuma berfungsi pada kadar 20%. Dia beli dengan harapan untuk memulihkan fungsi buah pinggang ibunya kerana ada orang lain sudah berjaya. Saya mendoakan yang terbaik untuk pelanggan saya. Itu kisah 3 bulan lepas. 


Kini ibunya sihat hanya dengan sebelah buah pinggang tanpa menjalani dialisis atau transplan. Walaupun untuk pulih 100% tu macam mustahil, perkembangan positif itu tetap ada. Malah doktor tidak melarang untuk terus mengambil Vivix.

Kisah 3
Seorang ayah menelefon saya malam tadi. Bertanya mengenai Vivix untuk buah pinggang anaknya. Dia bertanya betul ke jika dah ambil Vivix buah pinggang boleh pulih tak perlu dialisis selepas membaca dari blog saya testimoni pesakit buah pinggang. Saya katakan kita berusaha berdasarkan ilmu. Allah jua yang mengurniakan penyembuhan. Kemudian katanya anaknya sudah menggunakan Vivix dan memang setiap kali buat pemeriksaan boleh nampak perubahan positif pada keputusan ujian. Ni kes dah beli tapi just nak tanya pendapat. Katanya testimoni tak banyak ke? Saya jawab orang Malaysia belum ramai guna Vivix. Tapi dari negara pengeluarnya dah ramai mendapat keputusan positif penggunaan Vivix. Saya tumpang happy sebab anaknya ada perubahan positif.

Lagi testimoni Shaklee dan buah pinggang - Shaklee Selamat Untuk Pesakit Buah Pinggang yang turut disertakan bukti bergambar keputusan rawatan dialisis sampai

"doc punyalah terkejut bila tengok keputusan darah ibu saya baik berbanding yang dulu"


Jika kita ada chronic illness tak rugi jika melabur pada supplement yang disokong penyelidikan dan sains moden. Vivix merupakan tonik anti penuaan yang berupaya mengembalikan tubuh sehingga 25 tahun lebih muda. Jika kita boleh berusaha sehabis upaya, kekesalan kita mungkin sedikit berbanding jika kita diberi peluang untuk mencuba sesuatu yang mungkin membantu, tetapi kita melepaskan peluang tersebut

Jika anda masih ragu-ragu, suami saya antara testimoni terdekat yang mengalami masalah kencing berbuih (suspek masalah buah pinggang). Apabila kami berkongsi kesan pengambilan Omega Guard dan Ostematrix yang menunjukkan kesan positif kencing berbuih tiada lagi. Ramai yang berkongsi testimoni sakit buah pinggang mereka. Boleh baca testimoni tu di sini.

Untuk kenal Vivix lebih lanjut boleh klik pada label Vivix di bar atas tu..macam-macam ada..hehe..oh ye..saya sentiasa jual Vivix free postage :-) Rugi tau tak try Vivix..mana tahu kan kalau Vivix ni benar-benar membantu anda. Penerangan secara detail Vivix ada dalam entri Ikhtiar Penyakit Kronik - Vivix Super Supplement. Buah pinggang hanya satu tiada dua, sebab tu orang sanggup beli buah pinggang kat black market. Apa yang penting adalah anda baca dahulu diet untuk pesakit buah pinggang ni ye.

Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

20 comments:

  1. wah banyak betul info produk disini...

    ReplyDelete
  2. Vivix memang membantu utk byk perkara. alhamdulillah

    ReplyDelete
  3. Salam...mane blh dpt vivix ni ye..call 0133119462.. Memerlukan sgt dlm mse terdekat..

    ReplyDelete
  4. Saya perlukan ini dlam masa terdekat

    ReplyDelete
  5. berapa harganya? boleh ws saya?
    0173486071

    ReplyDelete
  6. as salam..saya nak tanya mak saya ada penyakit jantung koronari..n bulan lps melalui ujian darah doc kata dia ada sakit buah pinggang tahap ke 3..boleh ker dia ambil vivix

    ReplyDelete
  7. Salam, sedikit tambahan perkongsian info...

    Untuk amalan harian, boleh juga anda cuba minum air barli secara harian. Ia amat berkhasiat di mana selain membantu memelihara kesihatan buah pinggang, ia juga dapat mengurangkan risiko kencing manis, menyejukkan badan, melawaskan kencing dan membantu sistem penghadaman.

    Jika dah cuba nanti, boleh kongsi di sini jika ada apa-apa perubahan yang positif setelah anda mengamalkannya...Insya Allah

    ReplyDelete
  8. Mana nak dapat vivix 0149236998

    ReplyDelete
  9. Ini adalah untuk memaklumkan kepada lelaki awam atau wanita yang
    sihat dan 100% serius dalam menjual buah pinggang mereka perlu segera menghubungi
    "APOLLO BUAH PINGGANG HOSPITAL" di sini di india Turki, Nigeria, Amerika Syarikat. Seperti yang kita mempunyai banyak
    pesakit yang berada di sini untuk pemindahan buah pinggang, Adakah anda mencari peluang yang
    untuk menjual buah pinggang anda untuk wang kerana rehat kewangan ke bawah dan kami akan menawarkan
    anda $ 500,000.00 USD untuk buah pinggang anda. hospital kami adalah khusus dalam Buah Pinggang Pembedahan / pemindahan
    dan rawatan organ lain, kami juga berurusan dengan membeli dan pemindahan daripada
    buah pinggang dan hidup dan penderma yang sihat. Jika anda berminat dalam menjual anda
    buah pinggang sila tidak teragak-agak untuk menghubungi kami melalui: E-mel: apollokidneyhospitaldepartmen@gmail.com. Atau WhatsApp: +2349030035162 Sila
    Nota: Internet terdapat ramai orang yang mempunyai motif yang berbeza, Jadi Sila
    ikhlas dan benar kita tidak anak-anak, ini adalah mengenai menyelamatkan nyawa orang lain.
    Penipuan tidak diterima sila. Selamat sejahtera.

    ReplyDelete
  10. Selamat datang ke Doctor walter klinik. Adakah anda ingin untuk menjual buah pinggang atau organ-organ lain jika ya terpakai untuk dijual hari ini dan anda akan diberi kepuasan maksimum yang need.Contact saya melalui e-mela: doctorwalterclinic@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Selamat datang ke doktor hospital solomon. Adakah anda ingin untuk menjual buah pinggang atau lain-lain anda
    organ jika ya terpakai untuk dijual hari ini dan anda akan diberikan maksimum
    kepuasan anda need.Contact saya melalui e-mel: doctorsolomon1234@gmail.com

    ReplyDelete
  12. Selamat datang ke doktor hospital solomon. Adakah anda ingin untuk menjual buah pinggang atau lain-lain anda
    organ jika ya terpakai untuk dijual hari ini dan anda akan diberikan maksimum
    kepuasan anda need.Contact saya melalui e-mel: doctorsolomon1234@gmail.com

    ReplyDelete
  13. Ini adalah untuk memaklumkan kepada lelaki awam atau perempuan yang sihat dan 100% serius dalam menjual buah pinggangnya perlu segera menghubungi Dr. rahmat lara Hospital e-mel: mercylarahospital@gmail.com |, kerana kami mempunyai banyak pesakit yang sedang yang memerlukan pemindahan buah pinggang, yang anda cari peluang untuk menjual buah pinggang untuk wang kerana rehat kewangan ke bawah dan kami akan memberikan $ 80,000USD untuk buah pinggang beliau. dan juga kita mempunyai penawar hiv / bantuan jika anda memerlukan penawar juga hanya e-mel kami sekarang,
      EMAIL: mercylarahospital@gmail.com ..
      nombor whats app +2348077368914
      terima kasih.

    ReplyDelete
  14. salam

    Buah pinggang Donor Diperlukan Segera
    Adakah anda dalam hutang? Adakah anda perlu mendapatkan wang tunai untuk kos penjagaan kesihatan atau hutang membayar atau dalam keadaan pecahan kewangan? Tunggu! Mempertimbangkan untuk menjual buah pinggang anda sebagai pilihan. Jika anda ingin menjual buah pinggang anda hari ini. Mesej kami immediately.A buah pinggang dibeli dengan jumlah maksimum asas $ 500,000.00US Dollars.The Negara kini membeli nama kidney.My sihat adalah Dr Anord Smith, sedang yang Nefrologi di dalam buah pinggang Hospital hospital.Our Negara khusus dalam Pembedahan buah pinggang dan kami juga berurusan dengan membeli dan pemindahan buah pinggang dengan hidup penderma sepadan. Kami terletak di India, Kanada, UK, Turki, Amerika Syarikat, Malaysia, Afrika Selatan dan lain-lain Jika anda berminat untuk menjual atau membeli buah pinggang sila tidak teragak-agak untuk menghubungi kami melalui E-mel: massachusetts_generalhospita@aol.com
    Perlu Geniune Penderma

    Menunggu respon anda ....

    Selamat sejahtera….
    Dr Anord Smith

    ReplyDelete
  15. Ini adalah untuk memaklumkan kepada lelaki awam atau perempuan yang sihat
    dan 100% serius dalam menjual buah pinggangnya perlu segera menghubungi Dr.
    Hospital Daniels .. e-mel: danielshospital55@gmail.com, kerana kami mempunyai
    banyak pesakit yang sedang memerlukan pemindahan buah pinggang, adalah
    anda sedang mencari peluang untuk menjual buah pinggang untuk wang disebabkan oleh
    turun rehat kewangan dan kami akan menyediakan $ 80,000USD untuk buah pinggang beliau.
    dan juga kami tidak mempunyai penawar hiv / bantuan jika anda memerlukan penawar juga hanya
    email kami sekarang, email: danielshospital55@gmail.com.
    ATAU whatsapp: +2348181726727 ...

    ReplyDelete
  16. Ini adalah untuk memaklumkan kepada lelaki awam atau perempuan yang sihat
    dan 100% serius dalam menjual buah pinggangnya perlu segera menghubungi Dr.
    Hospital Daniels .. e-mel: danielshospital55@gmail.com, kerana kami mempunyai
    banyak pesakit yang sedang memerlukan pemindahan buah pinggang, adalah
    anda sedang mencari peluang untuk menjual buah pinggang untuk wang disebabkan oleh
    turun rehat kewangan dan kami akan menyediakan $ 80,000USD untuk buah pinggang beliau.
    dan juga kami tidak mempunyai penawar hiv / bantuan jika anda memerlukan penawar juga hanya
    email kami sekarang, email: danielshospital55@gmail.com.
    ATAU whatsapp: +2348181726727 ...

    ReplyDelete

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.