Kelebihan Set Berpantang Shaklee - Testimoni

Assalamualaikum para pembaca. Baru-baru ni saya melahirkan anak kedua dan dapat merasa pengalaman berpantang dengan set berpantang Shaklee. Semasa anak pertama dulu saya berpantang separuh jalan dengan jamu. Apa kelebihan set berpantang Shaklee? Majoriti akan cakap rasa lebih cergas, sihat, kuat, cepat sembuh, susu meriah, dapat semula berat anak dara, baby tak meragam banyak. Bila doktor sendiri terkejut...haaa? terkejut pasai apa? haa...cer baca cer baca...

Testimoni set berpantang Shaklee

Pantang kali ni dgn shaklee kurang ngantuk n rasa sihat aje. Kali ke-2 ni pun operate jugak tp alhamdulillah lepas operate badan da boleh gerak2 n bangun.dl masa 1st baby, lps operate nk bangun mmg sakit sangat walaupun da hari ke-4. lepas 1bln jumpa doc untuk cek jahitan doc terkejut n hampir xkenal...dia kata "lain betul muka, dah kurus ye.." saya xperasan sgt sbb time pantang cuma pakai kain batik n tshirt.so xdan nk belek dpn cermin tgk mn yg da lost kg.tp bila nurse timbang badan sy turun 10kg masa tu.pas habis pantang turun lg 5kg...so habis terus berat sy masa ngandung ritu(13kg time ngandung)...back to normal. sy mmg x niat nk diet sbb fikirkan susu untuk bb, just berurut dengan mak sy n tungku aje. minum air mmg 3l++ setiap hari.blm campo air susu n esp lg.. org kt xle minum air byk2 kan? betul la tu...mmg xle minum byk2...sekali gus. so minumla sikit2 smpi cukup 3l sehari. cara sy agak2 haus minumla 2-3 teguk.sebelum menyusu 1/2 gelas..pas nyusu 1/2 gelas lg. susu plak mmg xd masalah cuma xsempat nk buat stok byk2 sbb pam rosak n menguruskan arwah mak mertua yg meninggal time pantang ritu. skang ni ada lg lebih kurang 2mggu utk sy buat stok ebm sblm sy start kerja. ni gamba anak sy Aqil Zafran yg baru 46 hari masa gambar diambil...yg sebelah tu anak jiran sy yg dah 3 bulan. bambam kan ank sy...hehehe. Alhamdulillah dia sgt sihat n xmeragam.senang betul nk dijaga.

Berminat nak tahu lebih kelebihan set bersalin Shaklee? cer baca Perbezaan Set Berpantang Shaklee Dengan Jamu . Usah berfikir panjang bila dah ramai mengakui keberkesanan set berpantang Shaklee bila digunakan mengikut arahan pengedar yang betul. Contohnya zinc kena makan masa bangun tidur. Kenapa? haa..tak semua pengedar tahu ni tau. So jika nakkan yang terbaik dari Shaklee boleh hubungi saya. Harga kasih sayang punya. hihi

Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.