Cara Banyakkan Susu Sehingga Dua Ribu Oz (2000oz)

Assalamualaikum..Boleh bayangkan 2000oz susu badan banyak mana? Cuba tengok gambar..meriah tak? jealous tak? hehe. hari ni saya nak share testimoni Pn Zura yang menggunakan set EU Four Pack dengan tambahan ESP sejak mula berpantang. Set ini tiada Alfalfa maka sangat sesuai digunakan walaupun bayi jaundis



Pn Zura amalkan set EU Four pack dengan ESP sejak dari berpantang sampai la ketika gambar ini dirakam..cewahh ayat..kesan pengambilan set ni Pn Zura dua kali pam susu badan dapat 20oz..banyak tuuu..apapun ia rezeki Allah untuk anak dengan usaha kita yang setimpal.

Suka saya nak tekankan supplement bukan buat magik macam sambung connection Astro yang kena potong..lepas bayar terus dapat apa kita nak..pastinya anda wajib patuhi peraturan penyusuan seperti konsep demand vs supply. Supplement membantu memperbanyakkan susu. Tapi jika tiada usaha untuk meningkatkan permintaan agar production susu jadi banyak, maka usaha anda hanya sekerat jalan.

Jom dapatkan dari saya set penyusuan beserta panduan penyusuan bagi ibu bekerja yang mahu menyimpan stok EBM untuk menjayakan penyusuan selama 2 tahun.Sebagai ibu kita pasti tahu susu ibu itu berganda lebih baik untuk bayi kita bberbanding susu formula. Malah ianya adalah hak anak yang ibu perlu tunaikan. Tiada istilah tiada susu. Yang ada hanyalah tiada ilmu penyusuan. Jika di dada penuh ilmu penyusuan InsyaAllah nak simpan 2000oz takda masalah punya.

Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.