Set Menyusu Shaklee Bantu Kumpul 400 oz Dalam 41hari

Assalamualaikum..set menyusu Shaklee paling kuat testimoni jika dibandingkan supplement bantu penyusuan dari jenama lain..sebabnya? membeli dari pengedar yang tepat anda akan dibekalkan bantuan khidmat nasihat bagaimana cara guna produk yang betul untuk hasil maksimum..

Hari minggu yang panas, berpeluh peluh walaupun kipas dah pasang sampai 3, sume  tahap maksimum. Nak tidur petang pun tak selesa. Jadi apa saya leh buat hari ni..kongsi testimoni ibu menyusu dari blog mommycun..hehehe. Kisah kejayaan penyusuan beliau yang mengamalkan set menyusu Shaklee secara KONSISTEN. Ternyata beliau amat berpuas hati dengan kesannya. Semoga pengalaman mommy ni memberi manfaat pada ibu muda yang masih tercari-cari set berpantang dan menyusu yang berkesan.

Assalamualaikum w.b.t..Hari ni sy nak share my own testimonial..Ni adalah hasil saya consume set menyusu Shaklee secara konsisten.
Rezeki Nur Izz Qisya pd kul 6.30 am tadi..Alhamdulillah..

Sebagai ibu berkerjaya, hari2 bpantang sgt2 la penting..of course la sbb nk wat stok susu sebelum kembali berkerja.
Bagi saya, stok susu sgt penting..dgn adanye stok susu membuatkan sy yakin utk meneruskan penyusuan susu ibu walaupun sy berkerja. Satu cabaran yg besar bagi ibu-ibu yang berkerjaya utk meneruskan penyusuan susu ibu sehingga anak berusia 2thn seperti yang disarankan dalam Islam.

Penyusuan susu ibu adalah momen indah bg ibu-ibu yang menyusukan. Begitu juga bagi sy..sy sangat2 fanatik dengan dunia penyusuan. Adalah menjadi satu kebanggaan utk meneruskan penyusuan eksklusif ini.
Setakat hari ini, dh masuk hr yg ke41 yer..sy berjaya mengumpul stok susu hampir 400oz..Alhamdulillah.

Saya mengamalkan suplemen Shaklee bkn shj utk berpantang tetapi juga utk penyusuan.yg pastinye susu mmg tiptop..pekat dan banyak..anak pn sihat.cpt je bambam..
Saya mula mengepam sejak hari ke5 selepas bsalin..awal jgk la.smua gara-gara susu melimpah ruah. asyik menitik jek.bila anak menyusu sebelah..yang sebelah lagi menitik-nitik..So nak x nak mmg kna pam..Saya mmg selalu amalkan tandem nursing..so susu mmg cpt stimulate..Bukan sahaja anak puas menyusu, malah susu perahan juga banyak..tips yg paling simple utk ibu2 yg tgh kumpul stok cam saya..amalkan tandem nursing..Anda aka berpuas hati dgn hasilnya.Insya Allah..jgn lupe juga jg pemkanan dan amalkan suplemen Shaklee secara konsisten.. you'll amaze with the result.

Saya amalkan b complex, vitamin C chewable, vitalea, alfalfa, ostematrix dan ESP utk membantu mempercepatkan penghasilan susu..perlu diingt yer..suplemen ni bkn la btujuan membanyakkan susu tetapi ia mbantu mempercepatkan penghasilan susu dan yang pastinya menghasilkan susu yang lebih bernutrisi khas utk anak tercinta.
 _______________________________________________________________________
Menyusukan anak sambil memerah serentak adalah satu kaedah yang bagus untuk tambahkan susu badan kita. Jadi ibu sekalian, cuba latih diri kita untuk menyusu  dan perah secara serentak sama ada pam atau perah secara manual. Sambil menyelam kita minum air. Sambil anak menyusu..kita pun  dapat kumpulkan stok.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin Shaklee yang bermutu tinggi pada ahli tentunya dengan menjadi ahli ;-) hubungi saya wakil pengedar sah anda. Bukan sahaja anda dapat produk, malahan khidmat nasihat berterusan dari kami kerana makanan bantu penyusuan bukan alat magik..ia perlu digunakan dengan cara betul untuk hasil maksimum..maka belilah dari saya..hehe

Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.