Buat Stok EBM 100oz Dalam Seminggu Dengan Set Menyusu 3M Shaklee

Bagi seorang ibu yang akan masuk bekerja semula dan sedar tiada yang lebih baik buat bayinya melainkan susu ibu pasti ingin menyimpan stok susu untuk anak mereka supaya apabila mula bekerja semula bekalan susu untuk anak sentiasa berterusan. Jika anda mahukan bantuan untuk memudahkan menyimpan stok dengan banyak, tentunya anda perlukan bantuan supplemen. Ni contoh pengguna yang siap beli deep freezer menunjukkan dedikasi beliau untuk penyusuan eksklusif anaknya.



"Nur Najiah - Tambah 100 oz dalam masa seminggu :-) jumlah 300 oz...thanks to Soti Mariam Wahab memperkenalkan saya Shaklee disamping rezeki yang Allah berikan pada saya and baby Arif"

Kunci nak hasilkan banyak susu adalah demand vs supply. Tapi kita taknak la dalam ghairah menyimpan stok yang banyak, kulit kita kusam, rambut gugur, badan tak bermaya gara-gara semua khasiat tubuh dikerah untuk hasilkan susu..lain la kalau kita boleh sediakan menu harian ikut piramid makanan kan? betul tak?  Ada cara mudah jadi sihat kan bijak kalau kita gunakan peluang tu. Betul tak? Tambahan lagi set 3M ni memang lajuuu bantu ibu2 buat stok EBM.

Saya dulu-dulu pun struggle kunyah ulam-ulam untuk tambah susu. Tapi bila kenal Shaklee dan buat kira-kira, lagi jimat ambil Shaklee dari beli ulam. Ulam nak kena beli selalu sebab tak tahan lama. Pulak tu lobak putih bukan boleh dapat belakang rumah. Kena pergi pasar besar. Shaklee sekali beli boleh guna untuk 4 bulan. Jimat masa jimat wang. Sehari bajet lebih kurang RM3 lebih je kalau ambil set 3M ni. Sebab tu ramai ibu moden mula menggunakan Shaklee. Jika anda berminat nak berShaklee boleh la roger-roger saya ye. Konsultansi percuma untuk pelanggan saya.

Testimoni seterusnya - Tips Menyusu Badan Ketika Beruasa - Testimoni

Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.