Set Kecantikan Semulajadi Shaklee - Set D Dengan Extra Protein

Tambahan kepada set asas Set D adalah ESP kerana protein sangat diperlukan untuk pertumbuhan sel baru dan mempercepatkan proses membaik pulih tekstur kulit bukan sahaja pada bahagian wajah malahan seluruh tubuh. Tambahan ESP juga terbukti mencerahkan wajah dan kulit ramai pengguna tegar ESP! Ianya seperti Exora Turbo, lebih berkuasa dari Exora CPS..hahaha...kan saya dah buat perbandingan mengarut..

Set Kecantikan Shaklee Dengan Extra Protein ESP
B complex
  • menghalang daripada stress
  • membantu peredaran darah agar wajah tidak kelihatan pucat
  • menaikkan seri muka
  • menghilangkan kelesuan
  • perbaiki mood agar sentiasa happy

Vitamin C

  • membentuk kolagen
  • mencantikkan dan muluskan kulit
  • menganjalkan kulit
  • mampu pulihkan wajah dari sunburn
  • mencerahkan kulit
  • memperbaiki wajah kusam
  • pulihkan kulit wajah yang kasar

Vitamin E

  • melembabkan kulit
  • menghilangkan kesan jerawat & jeragat
  • anti oksidan
  • anti penuaan
  • manghalang jerawat dari datang kembali
  • memberikan tona wajah sekata
  • mengurangkan kedut dan garis halus

ESP

  • baikpulih sel-sel dan tisu yang rosak
  • hilangkan kesan parut jerawat, jeragat, chicken pox & stretch mark
  • anjalkan payudara dan punggung
Set ini merupakan set yang berbaloi untuk dimiliki demi memiliki kesihatan kulit yang lebih elok. Satu set tahan sehingga 6 bulan lamanya so saya rasa memang tak rugi membeli. Alah membeli menang memakai. Bonus set ni kesihatan anda insyaAllah lebih baik contohnya kekerapan demam dan selsema akan berkurang. Kalau selsema pun akan cepat sembuh. Elok juga untuk pesakit resdung. Handphone mahal-mahal boleh beli, kesihatan takkan la nak berkira kan? hihihi..PM saya untuk nilai terbaik wang anda sebab cara makan set kecantikan ada caranya tau untuk mengurangkan risiko healing crisis.

Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.