Teknik Tandem Pumping Hasilkan 7oz Dalam 10 Minit - Testimoni Set Menyusu 3M Shaklee

Tandem pumping merupakan teknik menyusukan anak sambil mengepam dalam masa serentak. Teknik ni digunakan bagi tujuan rangsangan maksimum untuk menghantar signal ke tubuh. Teknik ni sesuai dumulakan pada awal kelahiran bayi kerana bayi yang tidak selesa mungkin menghalang dari teknik ni dilaksanakan. Kalau tandem pumping ditambah dengan supplement penyusuan Shaklee, hasilnya mesti awesome seperti testimoni ni kan..tak sampai 10 minit dapat 7 oz..power tak power la kan..hehe



"Cikgu Sue - Alhamdulillah..rezeki anak hari ni..pam (7 oz) tak sampai 10minit..dari sebelah kanan je..sebelah kiri baby pump..hehhe.(tandem pumping)..terima kasih atas tunjuk ajar"

Bila kita lakukan tandem pumping, kita diibaratkan melakukan kerahan tenaga pada tubuh untuk maksimumkan penghasilan susu..kita taknak la kan andai berjaya menyusu, tapi tubuh jadi lesu, kulit jadi kusam dan tak bermaya, rambut keguguran..semuanya kerana zat tubuh kita digunakan sepenuhnya untuk tujuan penyusuan. Di sini fungsi supplement diperlukan bagi menjaga penampilan yang menarik seorang wanita.
 
Jika berminat menjadi super mom dengan supplement hebat Shaklee boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut. Ramai dah mencubanya dan berpuas hati termasuk saya. Demi mematuhi peraturan Shaklee, segala tawaran harga dan special gift tidak boleh di war-warkan di public...so u all kena la PM saya dulu ye..hehe


Testimoni seterusnya -  Buat Stok EBM 100oz Dalam Seminggu Dengan Set Menyusu 3M Shaklee

Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.