Tips Memperbanyakkan Stok EBM - Testimoni

Assalamualaikum. Apa perasaan lihat stok EBM orang lain melimpah ruah? rasa macam tengok orang lain pakai gelang emas penuh lengan. Kita pun nak benda sama. tapi setiap benda pasti ada hharga dan pengorbanan kan. Itu realiti hidup. Bagi memudahkan para ibu menyediakan stok EBM yang mencukupi dengan cara mudah dan benar-benar membantu tentunya perlukan sedikit ilmu penyusuan kan. Itu adalah logik. Ni saya nak share satu testimoni pengguna set 3M yang berjaya buat stok EBM dengan banyaknya.

Add caption
"Alhamdulillah..dapat berkongsi kebaikan Shaklee dengan kawan-kawan..malam ni ada kawan datang ziarah babyku yang berusia 3 bulan..kebetulan beliau juga mempunyai baby berusia 4 bulan..tatkala melihat deep freezerku yang hampir penuh dengan stok EBM, terus terbuka hatinya untuk membeli set 3M fullpack (untuk ibu menyusu) Shaklee.."saya pun nak stok banyak macam ni", katanya...lantas aku pun terus bercerita panjang lebar mengenai tips-tips penting untuk memeriahkan susu ibu..Doaku semoga kawanku ini turut berjaya membanyakkan stok EBM nya" - Najihah Abdul Mutalib

Kalau tak ambil supplement boleh tak nak dapat stok banyak macam ni? Anda boleh cuba ;-)..anda mungkin berjaya, tapi anda akan rasa banyak downside dia..rasa lesu sugar blood level rendah..kulit kusam bila protein semua kena tarik untuk hasilkan susu..rambut gugur bila mineral tubuh diuraikan..haa..tu sebahagian je..sebab tu kita perlukan bantuan supplement jika tak mampu ambil makanan seimbang dengan zat mencukupi..sapernah buat kira-kira..beli Shaklee dengan beli ulam-ulam setiap hari, lagi murah guna Shaklee..sehari kos set 3M cuma RM3 lebih je dari subuh sampai Isyak..mahal ke murah? Sebab murah la saya guna Shaklee..hihi

Testimoni seterusnya - Buat Stok EBM 1316oz Dalam 5 Hari Dengan Set Menyusu 3M

Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.