Cara Diet Paling Cepat, Mudah, Dan Best

Diet skip makan adalah cara salah turun berat. Ramai sangka dengan skip makan dia boleh kekal slim. Anda mungkin berjaya turun berat, tapi percayalah ianya bersifat sementara. Tak percaya tengok bulan puasa. Ramai turun berat, lepas sebulan dua? Jom kita baca kenapa skip makan tak bagus untuk turun berat.
  1. Skip makan akan rendahkan paras metabolisma kerana badan sangka kita kelaparan dan bertindak memperlahankan kadar pembakaran kalori bagi tujuan body survival. Bila metabolisma rendah memang tak terbakar la lemak-lemak lama tu..lagi malang kalau bertambah. haaa...sedey mak
  2. Bila skip makan, paras gula dalam darah akan rendah, anda akan lesu, penat, moody. Kemungkinan untuk mengalah lebih tinggi kerana tak sanggup teruskan. Maka jadi la diet yoyo. Kejap je berat turun then bertambah semula. Biasanya terjadi kepada pengamal diet Atkins.
Set Kurus Shaklee yang lengkap dan berkesan
Diet yang betul adalah mendapatkan kalori defisit melalui kekerapan makan 6 kali sehari..ini yang kami ajar kepada pelanggan kami untuk turun berat. 
  1. Kalori defisit adalah anda bakar lebih dari kalori yang anda makan. Ini boleh dicapai dengan pemilihan makanan rendah index glisemik seperti protein, serat. Ia mengenyangkan dan memberi tenaga dalam waktu yang panjang tetapi rendah kalori.
  2. Membahagikan makan sebanyak 6 kali sehari akan memastikan paras metabolisma anda berada pada tahap tertinggi. Jika 1 sesi anda makan 200 kalori dan tubuh anda bakar 250kalori (metabolisma tinggi) sebelum tiba waktu makan seterusnya, anda berjaya turun berat hanya dengan makan sahaja!
  3. Sangat kritikal untuk orang yang nak turun berat tahu apa itu kalori defisit. Kerana kita tidak mahu turun berat sebulan sahaja, kita mahu kekal slim selamanya! Di sini e-book kami sangat membantu..tak dijual ye e-book ni. Eksklusif untuk pelanggan kami sahaja
Set Kurus Shaklee seperti dalam gambar di atas yang pelanggan saya beli cukup lengkap bagi memastikan:
  1. Anda berjaya mendapat kalori defisit
  2. Anda kekal cergas dan bertenaga.
  3. Mood happy semasa turun berat
  4. Bakar lemak lama
  5. Bersihkan salur darah dari lemak dan kolestrol
  6. Menurunkan dan menyeimbangkan kolestrol baik dan jahat
  7. Membersihkan usus dari lendir-lendir minyak dan lemak lama
  8. Memastikan metabolisma anda tinggi secara semulajadi
  9. Membantu orang yang sibuk bekerja untuk turun berat (lunch Cinch Shake)
  10. Membantu pelanggan istiqomah menurunkan berat badan
Soalan lazim kami terima, "kalau stop gemuk balik tak?". Jawapannya ada kat point no2 dan e-book kami.  Sudah tentu tidak jika anda mengetahui rahsia untuk kekal ramping. Normally customer saya berdaftar menjadi ahli untuk dapatkan harga ahli set ni. Jimat besar beratus ringgit tau. Hehe. Usah pening kepala mencari pengedar yang harga murah, daftar ahli, terus dapat harga ahli. Bukan sekali, dua kali, tapi sampai bila2. Hihi

Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.