Herblax Lecithin Hilangkan Bintik Kolestrol Dalam Mata Selain Turun 10kg

Dalam banyak-banyak testimoni set kurus, set kurus Shaklee je kot yang saya kerap baca mampu turunkan paraskan kolestrol disamping turunkan berat badan. Lepas baca testimoni ni baru saya tahu kalau kolesrol kita tinggi, akan ada bintik kolestrol kat dalam mata. Adeq Syamar kita ni mulanya concume Herblax Lecithin untuk masalah sembelit kronik dan masalah kolestrol je. Lepas 3 bulan konsisten berat beliau turun 10kg. Dua ni murah je. RM105 je.



Sy cuma consume Herblax dan Lecithin sahaja. Pada mulanya sy consume utk masalah sembelit yg agak kronik dan kolesterol tinggi (naik bintik kolesterol kt mata dan ikut report medical, kolesterol tinggi), but then after 2 - 3 months badan semakin susut. Kesan yg best: Bintik kolesterol tu dh hilang, kolesterol dh paras normal (kdg2 kurang dari tu) and sembelit makin baik. Sy jenis yg rangka besar, jadi berat sy tak banyak yg turun berbanding org lain, TAPI inch loss mmg banyak. Sekarang ni, kdg2 je sy mcm lecithin dan herblax, bdn tak naik pun. cuma kena kawal makan yer. 

Alhamdulillah sy dh dpt berat normal (^_^). To all people out there, kena cuba yer. Kite mampu untuk ubah dan SIHAT. Yang penting, perlu yakin dan konsisten. hehehe 


TERIMA KASIH SHAKLEE 


Jika anda ada masalah kesihatan yang sama boleh la cuba set ni yang insyaAllah dijamin berbaloi. Istiqomah guna 2 ke 3 bulan untuk dapatkan hasil sama. Cepat-cepat nak ke mana. Biar slowly but surely..baru hati happy..hihi..meh PM saya untuk dapatkan set ni.

Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.