Set Menyusu Shaklee Bantu Hasilkan Susu 11oz Dalam 8 Minit Lepas Balik Kerja

Assalamualaikum para pembaca semua..lama tak update blog ni sebab 29hb April lepas saya bersalin. So masih dalam pantang ni saya busy breastfeeding anak saya je. Jadi nak update blog tu kureng la sikit kerajinan dan mood..hihi. Baru-baru ni saya stop sekejap makan Shaklee dan tengok kesan tak ambil Shaklee tapi sungguh-sungguh breastfeeding. Bestnya susu saya normal sebab saya pakar konsep demand vs supply. Yang tak bestnya badan saya rasa sangat penat dan lesu. Sepanjang hari rasa nak tidur je. U all yang full breastfeeding rasa sama tak? Panjang saya celoteh. Ni nak share testimoni best ibu yang bekerja pejabat balik rumah dan-dan terus pam 8 minit dapat 11oz. Best tak?


Haa..haruslah best kan. Anda kalau balik kerja agak-agak larat tak nak pam? Norfadzilah Idrus ni makan ESP + B-Complex + Vita C + Vitalea + Alfalfa + Ostematrix atau nama saintifiknya set menyusu Shaklee set 3M. Haaaa..agak pelik disitu nama saintifiknya..hihi..buat anda yang masih tercari-cari cara menambah susu tu saya memang sarankan set penuh ni terus. Bukan apa tau. Anda beli ni untuk 1 manfaat iaitu penyusuan. Tapi in return anda dapat 30 manfaat lain. Haaa..

Saya nak tulis detail tapi masa tak mengizinkan. So macam mana saya boleh claim 30 manfaat? hihihi..bayangkan la jika setiap produk ada 5 manfaat, 6 produk tak 30 manfaat? hihihi..saya ambil contoh manfaat ESP:
  1. Tambah susu
  2. Kuatkan kuku dan rambut
  3. Ganti dan baik pulih sel mati dan rosak
  4. Cantikkan kulit dari dalam
  5. Cerahkan kulit
  6. Lembutkan kulit wajah, tumit, siku dan lain-lain
  7. Stabilkan paras gula dalam darah seterusnya bantu kekal bertenaga sepanjang hari
Haaa..tu baru 7..ada lagi tau..tapi dah malam ni..macam saya cakap tadi, masa tak mengizinkan..jadi saya undur diri dengan lafaz wabillahi taufik walhidayah..wassalamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh..Ok nak set ni dan bantuan penyusuan PM saya ye..jangan segan-segan..bagaimana saya tahu? kerana saya juga ibu menyusu seperti anda..kih3

Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.