Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar!

Biasa anda diberitahu jika nak jadi ahli Shaklee kena bayar RM65 kan? Nak tahu tak jika anda beli mana-mana dari set berikut anda sebenarnya hanya perlu bayar pada harga ahli dan anda akan saya hadiahkan keahlian Shaklee seumur hidup secara percuma! Tak perlu renew..ID anda boleh guna selagi anda hidup dan selama tu la anda dapat harga ahli dan segala manfaat menjadi ahli Shaklee dan manfaat berada dalam group saya. Hehe. Jom kita layan dulu set set tersebut dan kemudian saya jelaskan kenapa dan apa manfaatnya.












Jika anda tertanya-tanya ni je ke yang boleh dapat keahlian Shaklee percuma? Boleh tak nak pilih kombinasi lain? Jawapan saya sudah tentu ada!. Rahsianya terletak pada syarat yang diletakkan Shaklee untuk Join For Free Promotion ni iaitu mesti melebihi 200UV ke atas. Natang apa UV tu? UV tu adalah singkatan kepada Unit Value. Ia digunakan dalam sistem pengiraan bonus dan kira-kira Shaklee. Secara asasnya, untuk produk kategori supplement, setiap RM3.10 nilai produk, Unit Valuenya adalah 1. Untuk pilihan mana-mana produk anda boleh semak Jadual dan flyers di bawah ye. Rajin-rajin la pilih ye pastu tulis atas kertas kira bagi lebih 200UV...lagi lebih lagi bagus, sebab lagi besar duit bonus. Hihihi


Kalau perlukan bantuan apa-apa jangan segan tanya saya tau. Saya menanti anda sebagai orang baru dalam empayar saya. Nak tahu apa kelebihan berada dalam empayar saya boleh baca entri Jadi Ahli ni. So saya dah terangkan apa yang diperlukan untuk dapat keahlian percuma iaitu dengan beli barang pada harga ahli melebihi 200UV. Tapi apa manfaat berbeza jadi ahli free dengan ahli berbayar?

Saya ringkaskan dalam bentuk point la ye sebab hari dah larut malam ni.
  1. Terus layak bonus 5% minimum. Sebab untuk layak bonus perlukan minimum 150UV. 5% ni kira rebet belian la kan. Untung tau.
  2. Jimat RM65. Kalau saya, lagi suka kalau business kit dapat free hanya dengan beli barang. Membership dapat, barang pun dapat. Hihihi
Dah pukul 1 pagi ni otak pun dah lesu nak tidur..jadi dapat keluarkan 2 je dulu manfaat jadi ahli free..huhu..ok apa-apa jangan lupa sms / whatsapp / PM Facebook saya untuk maklumat lanjut ok.

Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.