Shaklee Berkesan - Hilang 25kg Dengan Shaklee

Assalamualaikum pembaca blog saya semua. Hihi..bila tengok pageview dah lebih 300 ribu kan. Seronok rasa bila dapat bantu ramai orang mendapat maklumat yang berguna melalui blog. Hari ni saya nak share testimoni kawan saya yang menggunakan set berpantang Shaklee diikuti set kurus Shaklee. Nak tahu hasilnya? Jom kita lihat screenshot perbualan tersebut.



Rasa seronok bila kita dapat menambah nilai dalam hidup orang lain. Sesuatu kejayaan itu pastinya perlukan pengorbanan. Jika ingin turunkan berat badan pastinya ada sesuatu yang perlu dikorbankan. Tiada kejayaan tanpa pengorbanan. betul tak? hihi. Saya memang nak bantu mana-mana individu yang nak turun berat. Untuk berjaya, individu tersebut mesti mempunyai tekad dan kesungguhan. 

Biarlah lambat asal berat kita turun dan kita kekal langsing berbanding turun berkilo sebulan tapi tak konsisten dan gemuk semula. Lagipun kita akan lebih enjoy jika penurunan berat badan kita konsisten dan tak terlalu ketat dalam berdiet. Apa yang lebih penting adalah dapat mengekalkan kesihatan berpanjangan. Jika inginkan produk Shaklee dan khidmat nasihat percuma hubungilah saya ye.

Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.