Turun 2kg Dalam 3 Minggu Dengan Set Ibu Menyusu

Antara perkara yang diambil berat oleh ibu menyusu adalah berat badan. Boleh turun semula ke seperti anak dara? Ada ke wanita yang tak concern mengenai perkara ni? hihihi. Berita baik bagi mereka yang memilih set menyusu dan berpantang Shaklee. Ada pelanggan set ni yang happy walaupun penurunan tak banyak. Sebab dia rasa lebih sihat dan rasa ringan..haa..anda ringan sebab energetic..penangan set kurus Shaklee macam dalam testimoni ni.


Salam..hari ni saya nak share testimoni sendiri..selalu dok baca orang punya jer...hehehe..saya telah gunakan set slimming shaklee untuk ibu menyusu..selama 3 minggu ini, saya dapat turunkan berat 2kg..Alhamdulillah..susu badan pun makin bertambah..sukanya rasa..thanks to Nana..satu lagi yang best, saya juga telah perkenalkan alfalfa kepada ibu mertua saya untuk kesihatan dalamannya..maklumlah orang yang berumur ni banyak 'loose'kan..yang paling bestnya dia cakap badan makin ringan bila bangun pagi dari tidur dan lenguh lenguh badannya dah berkurang. Alhamdulillah Hebat Alfalfa ni yer

Saya teringat ketika menggunakan set 3M semasa menyusukan Zara dulu. Set tu ada ESP, Alfalfa, Vitalea, B-Complex, Vita-C dan Ostematrix. Jika ibu mertua Nur Azzura hanya merasa Alfalfa menantu beliau, suami saya turut sama guna kesemua enam produk dalam set menyusu 3M saya tau. Sebab supplement ni bukan untuk perempuan sahaja. Ia tak sama macam set menyusu jenama lain. Suami saya guna untuk rasai pertambahan kesihatan yang saya rasa. So saya rasa kalau guna set menyusu 3M paling berbaloi kerana ia boleh digunakan seisi keluarga suami isteri.

Selain manfaat penyusuan, berikut adalah fungsi utama setiap vitamin dalam set menyusu:
  1. ESP - Memastikan paras gula dalam darah stabil untuk tempoh panjang. Mencegah letih lesu dan mengatasi masalah gastrik atau pedih ulu hati.
  2. Alfalfa - Bertindak seperti jamu. Ianya adalah tumbuhan herba. Mempunyai manfaat anti inflamasi dan sangat berkesan menghentikan selsema, resdung dan mengatasi gastrik kerana bersifat alkali.
  3. Vita-lea - Multivitamin dan multimineral pertama dunia. Telah berevolusi selama 40 tahun untuk disempurnakan. Mempunyai nisbah kesimbangan terbaik berbanding pesaing dan tentunya hanya satu-satunya vitamin semulajadi yang diketahui di Malaysia. Satu testimoni menunjukkan pengambilan sehari 2 biji telah mengelakkan pengguna jatuh sakit selama 10 tahun.
  4. B-Complex - Essential vitamin dan diperlukan dalam pelbagai fungsi tubuh. Malah jika pergi farmasi, B-Complex adalah vitamin asas yang dicadangkan.
  5. Vita-C - Meningkatkan fungsi imuniti tubuh dan manfaat kecantikan seperti melembapkan kulit dan merangsang penghasilan kolagen. Majoriti yang mengamalkan vitamin C akan mengalami gejala selsema yang pendek sahaja jika terkena virus selsema kerana antibodi lebih kuat.
  6. Ostematrix - Siapa yang tak perlukan kalsium? semua orang perlukan sekurang-kurangnya 1000mg sehari untuk proses penggantian sel-sel tulang. Tapi mereka yang kekurangan kalsium boleh dizahirkan dengan gigi cepat berlubang atau sakit gigi, kejang otot, selain tulang tidak kuat dan risiko osteoporosis.
So jika masih memilih set menyusu untuk membantu melalui hari-hari penyusuan selain manfaat penyusuan. Set menyusu Shaklee adalah pilihan paling bijak kerana selain manfaat penyusuan, ia juga mempunyai manfaat kecantikan, kesihatan suami isteri, dan kurus! Jom dapatkan nasihat penyusuan dari saya hari ini. Semua pengedar menjual produk yang sama tapi tak semua penjual mempunyai ilmu penyusuan yang sama ;-) Dari itu dapatkan set menyusu serta panduan eksklusif dari saya.

Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.