Berak Berdarah - Pengalaman Sembuh

Assalamualaikum para pembaca setia saya. First of all saya nak remind, entri ini mengandungi imej yang mungkin menyinggung perasaan sesetengah pihak. Viewer discretion is advised..cewahh..hihi. Entri ni 100% bertujuan membantu sesiapa yang ada masalah sama. Entri ini adalah perkongsian sebenar masalah yang dialami suami saya iaitu terdapat darah pada najis.

Ceritanya bermula suatu ketika dulu. Beberapa bulan sebelum ni suami pernah kena buasir luar. Tapi just sekejap je dah ok. Then beberapa bulan kemudian dia perasan seperti najisnya sedikit berwarna merah. At first dia suspek makan ikan keli sebab dia suka makan bahagian tulang halus kat atas dan bawah ikan tu sebab rangup. So dia anggap mungkin terluka dalam bahagian dalaman. So dia tak makan lagi dah bahagian yang ada tulang halus tu dan takda lagi kes berulang.

Sebulan lebih lepas tu dia perasan masalah tu datang lagi. Kali ni kami google dan perkara yang paling ditakuti adalah kanser usus. Sebab hubby cakap masa membuang memang takda sakit apa. Rasa biasa je. Sebab kalau buasir akan rasa sakit. Tapi biasa la manusia, selagi tak sakit teruk tak sungguh2 nak jumpa doktor. Bila ditanya bila nak check hospital dia cakap esok. haish..sabo je la kan..

So..day after day, time pass away...cer teka lagu apa tu..hihi..hubby makin risau sebab le ni tiap kali buang air mesti ada darah dan rasa semakin perit. So dia suspek buasir dan bukan kanser. Then baru dia teringat ada Omega Guard yang dapat free upline bagi hadiah menang cabaran bulanan. Then Zinc Complex saya masa berpantang pun ada lagi baki. Dia makan dua ni selama seminggu tapi masih belum berkurang. Lepas buang air besar dia bagitau rasa berdenyut-denyut kat lubang tu. Rasa perit masa buang air tu bila najis keras. Dia siap snap nak tunjuk kat doktor so that senang kerja doktor buat diagnosis..macam tu sekali kan?
Najis berdarah
Darah yang keluar tu menitis selepas habis buang hajat. Gambar ni bertujuan sebagai rujukan medikal ye. Harap faham. Dalam masa tu dia perasan walau tak buang air besar, tetap ada darah segar pada lubang dubur bila di sapu. So dia konsisten ambil 2biji Omega Guard sehari untuk kendurkan salur darah yang tegang dan Zinc untuk bantu luka dalaman tu cepat sembuh.

The turning point adalah bila dia start consume Ostematrix. Masa tu ostematrix tinggal 4 biji dalam botol, so dia tak makan sebab ingat dah habis. After ambil ostematrix 2biji malam tu, esok paginya dah tak bleeding lagi bila poo poo..sebab najis jadi separa pejal dan lembut. Then terus ke Shaklee beli lagi sebotol Ostematrix 120biji. Sejak tu buasir suami saya dah ok. Dia dah tak rasa berdenyut2 pada dubur lagi.

Sebenarnya ada juga customer saya yang alami masalah sama yang sembuh dengan set buasir Shaklee ni. Kes beliau lagi teruk sebab sampai dah terkeluar isi selain berdarah. So dia add on Vivix supaya organ dalaman sembuh dengan cepat. Ye la sebab dah kritikal kan. Macam biasa, kita ni bila dah sakit teruk baru nak berubat sungguh2. Kalau boleh biarlah mencegah berbanding mengubati kan? Kalau dah ada buasir luar tu, cepat2 dapatkan set ni amalkan. Takkan nak tunggu sampai bleeding baru nak beli betul tak?
Ada banyak punca kenapa seseorang tu kena buasir. Apa yang penting, jaga kesihatan bila dah kena sekali. Amalkan makan berpantang. Buasir luar ni boleh diperiksa semasa bersihkan dubur. Jika rasa seperti ada benjolan kecil, buasir la tu. Jangan tunggu hingga parah baru nak berubat. Nanti yang merana diri sendiri. Jika nak dapatkan produk ni boleh hubungi saya seperti cara yang tertera di bawah.

Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.