6 Manfaat Kolagen Shaklee - Testimoni Syifa Abdullah

Assalamualaikum. Berapa umur u all? saya 29..dah nak masuk 3 series dah..hihi..umur area ni dah mula la terasa semua dah tak tegang sebab kolagen semulajadi dah makin menurun penghasilannya. Bila picit-picit pipi pun dah tak seseronok dulu kan. Lagi-lagi dah ada anak 2 ni. Tapi tu tak jadi masalah sebab kita boleh ambil kolagen tambahan untuk kekalkan keremajaan kulit..kolagen terbaik tentunya yang paling tinggi kualiti. Macam mana nak kenal kolagen terbaik? Teruskan baca testimoni ni..hihi





Hihii seronok sangat sebab dah dapat hasilnya. Muka tak kering lagi, bibir tak pecah atau kering, lingkaran gelap bawah mata dah tak ada. Lenguh-lenguh badan pun dah hilang. Tapak kaki juga makin better..pecah-pecah dah kurang, liang roma pada muka memang dah tak ada..Wee..
Rahsia saya adalah Collagen Shaklee...

Biasanya kita cuma tahu kolagen untuk bagi kulit tegang kan? Tapi sebenarnya banyak lagi manfaat kolagen yang orang tak tahu tau. Kolagen tambahan akan memperbaiki tekstur kulit, memperbaiki pigmentasi hitam, melembutkan kulit, melembapkan kulit, menegangkan payudara dan punggung, mengecilkan liang pori-pori yang terbuka, memperbaiki sendi..nak tahu best tak best kena la try dulu kan..hihihi

Jaminan Shaklee jika anda guna 8 minggu berturut, anda akan dapat hasil yang memuaskan..8 minggu ni dalam 4 kotak..so bulan ni (Sept 2014) beli 6 free sekotak..haa..grab jangan tak grab. Gunakana secara berterusan nescaya makin cantik kulit anda satu badan..haa gitu. Kolagen ni menegangkan semula kulit. Bawah payudara dan punggung pun ada kolagen tau. Kalau guna satu set ni 7 kotak selama 3 bulan setengah, kulit makin cerah, makin anjal, lembap. Then payudara makin naik, punggung makin naik, kuku makin berkilat, parut makin pudar.

Kalau nak rasa semua ni jangan lepaskan peluang beli 6 percuma 1. Anda dapat keahlian percuma seumur hidup bernilai RM65. Then anda layak bonus 8% bernilai RM118.24. Bila campur sekotak kolagen yang dapat free tu, anda untung RM477.24 bila beli set promosi ni. Bestnya hanya perlu bayar pada harga ahli je bila beli set ni. So jangan tunggu lama-lama. Ini peluang anda nak cantik dalam masa segera. Nak kenal detail Shaklee Collagen Powder ni boleh baca entri ni.

Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.