Bukti Kolagen Shaklee Memang Berkesan

Assalamualaikum..nak tau apa yang best jadi ahli Shaklee? kita boleh test sendiri keberkesanan produk ikut bajet kita ada. Mula-mula mesti la start dengan yang murah kan..bila bonus dah banyak sikit, kita topop la dengan yang mahal sikit..nak sihat nak cantik pun kendekut ke? Biasanya ramai bermula dengan set skincare yang asa iaitu B-Complex, Vita C dan Vita E..haa..pastu ada modal boleh la tambah kolagen dalam regimen supplement..akhir sekali bila duit bonus dah ribu-ribu, baru selesa nak minum Vivix tiap bulan..hehe..so saya nak share keberkesanan set kecantikan Shaklee melalui testimoni di bawah.
Rajin sungguh akak ni amek gambar selfie kan? maybe sebab dia nak lihat sendiri keberkesanan produk..so dia simpan la gambar sebelum mula guna produk..nanti senang nak compare sebelah menyebelah macam ni. Haa..bila dah compare, memang terbukti berkesan.

Gambar dengan tudung coklat tu sebelum kenal Shaklee..kulit ok takda masalah..tapi adakah itu alasan untuk tidak mahu jaga kesihatan dan kecantikan? of course not la kan..mesti nak cantik..nak gebu..so akak tu guna set skincare Shaklee..nampak kan kulitnya makin cerah..

Tapi bila dia start ambil kolagen, nampak tak betapa ketaranya perbezaan yang dihasilkan Shaklee Collagen Powder dalam 10 HARI tu? Kulit berganda cerah dan lembut..gebu macam Khir Toyo..ooppps..hehe..

Jaminan Shaklee jika anda guna 8 minggu berturut, anda akan dapat hasil yang memuaskan..8 minggu ni dalam 4 kotak..so bulan ni (Sept 2014) beli 6 free sekotak..haa..grab jangan tak grab. Gunakana secara berterusan nescaya makin cantik kulit anda satu badan..haa gitu. Kolagen ni menegangkan semula kulit. Bawah payudara dan punggung pun ada kolagen tau. Kalau guna satu set ni 7 kotak selama 3 bulan setengah, kulit makin cerah, makin anjal, lembap. Then payudara makin naik, punggung makin naik, kuku makin berkilat, parut makin pudar.

Kalau nak rasa semua ni jangan lepaskan peluang beli 6 percuma 1. Anda dapat keahlian percuma seumur hidup bernilai RM65. Then anda layak bonus 8% bernilai RM118.24. Bila campur sekotak kolagen yang dapat free tu, anda untung RM477.24 bila beli set promosi ni. Bestnya hanya perlu bayar pada harga ahli je bila beli set ni. So jangan tunggu lama-lama. Ini peluang anda nak cantik dalam masa segera. Nak kenal detail Shaklee Collagen Powder ni boleh baca entri ni.

Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.