Collagen Shaklee Pudarkan Jerawat Dan Cerahkan Kulit Izzati Azis

Assalamualaikum. Bila orang bertanya mengenai set kecantikan kan..soalan lazim adalah berapa lama ambil masa nak baik? nak elok..nak cantik..nak cepat cantik nak cepat elok kena la guna yang terbaik kan..hehe..salah satunya adalah collagen. Badan kita secara semulajadi menghasilkan kolagen. Tapi kolagen yang dihasilkan tubuh secara semulajadi tidak banyak untuk menjadikan kulit seseorang bertambah cantik. Ia hanya mengekalkan usia dan penghasilannya mula berkurang mengikut umur. So pengambilan kolagen tambahan memang terbukti dapat mencantikkan dan mencerahkan kulit seperti dalam testimoni ni.


Ini testimoni benar cicit shaklee saya Izzati Azis dulu kulit berjerawat. tapi hasil konsisten kolagen powder alhamdulillah... kulit semakin cantik & bersih..



Testimoni ni saya ambil dari dari Facebook. Kalau u all perasan ada hashtag #shakleeeffect kat Facebook. Hashtag ni didedikasikan untuk mereka yang ingin berkongsi kesan Shaklee terhadap kehidupan mereka. Bukan sekadar mendapat kesihatan yang lebih baik sahaja, bahkan segenap segi. So saya memang suka kolagen Shaklee ni..cara pengambilan yang ringkas tapi hasilnya segera dan awesome

Jaminan Shaklee jika anda guna 8 minggu berturut, anda akan dapat hasil yang memuaskan..8 minggu ni dalam 4 kotak..so bulan ni (Sept 2014) beli 6 free sekotak..haa..grab jangan tak grab. Gunakana secara berterusan nescaya makin cantik kulit anda satu badan..haa gitu. Kolagen ni menegangkan semula kulit. Bawah payudara dan punggung pun ada kolagen tau. Kalau guna satu set ni 7 kotak selama 3 bulan setengah, kulit makin cerah, makin anjal, lembap. Then payudara makin naik, punggung makin naik, kuku makin berkilat, parut makin pudar.

Kalau nak rasa semua ni jangan lepaskan peluang beli 6 percuma 1. Anda dapat keahlian percuma seumur hidup bernilai RM65. Then anda layak bonus 8% bernilai RM118.24. Bila campur sekotak kolagen yang dapat free tu, anda untung RM477.24 bila beli set promosi ni. Bestnya hanya perlu bayar pada harga ahli je bila beli set ni. So jangan tunggu lama-lama. Ini peluang anda nak cantik dalam masa segera. Nak kenal detail Shaklee Collagen Powder ni boleh baca entri ni.

Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.