Jeragat Hilang Dengan Kolagen Dan Vitamin C Shaklee

Assalamualaikum. Saya selalu dapat message untuk produk yang menghilangkan jeragat. Kalau u all google cara dermatologist treatment, rawatan untuk jeragat menelan belanja ribuan ringgit tau dan bukan dalam masa singkat je boleh hilang. Sebab rawatan tu guna mesin bagai. So bagi saya personally saya lebih suka amalkan kolagen yang terbukti dari banyak testimoni boleh hilangkan jeragat seperti testimoni bergambar ni yang saya ambil dari sini. Harganya pun jauh lebih murah dan kita boleh guna setiap masa. Lebih best lagi manfaat dia seluruh tubuh luar dan dalam. Memang bijak sesiapa yang memilih kolaggen untuk cantik (^_^)


Jaminan Shaklee jika anda guna 8 minggu berturut, anda akan dapat hasil yang memuaskan..8 minggu ni dalam 4 kotak..so bulan ni (Sept 2014) beli 6 free sekotak..haa..grab jangan tak grab. Gunakana secara berterusan nescaya makin cantik kulit anda satu badan..haa gitu. Kolagen ni menegangkan semula kulit. Bawah payudara dan punggung pun ada kolagen tau. Kalau guna satu set ni 7 kotak selama 3 bulan setengah, kulit makin cerah, makin anjal, lembap. Then payudara makin naik, punggung makin naik, kuku makin berkilat, parut makin pudar.

Kalau nak rasa semua ni jangan lepaskan peluang beli 6 percuma 1. Anda dapat keahlian percuma seumur hidup bernilai RM65. Then anda layak bonus 8% bernilai RM118.24. Bila campur sekotak kolagen yang dapat free tu, anda untung RM477.24 bila beli set promosi ni. Bestnya hanya perlu bayar pada harga ahli je bila beli set ni. So jangan tunggu lama-lama. Ini peluang anda nak cantik dalam masa segera. Nak kenal detail Shaklee Collagen Powder ni boleh baca entri ni.

Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.