Parut Jerawat Izzy Adlina Hilang Dalam Sebulan Dengan Shaklee Collagen Powder

Assalamualaikum. Saya teringat kisah suami saya yang ingin hilangkan parut lama. Dia guna cream Dermatic. Tapi bila sapu-sapu tak hilang dia give up. So kenapa ye bila ada parut berlaku kecacatan kosmetik kat kulit kita? sebabnya bila kulit kita terbuka, maka lapisan kolagen yang ada di bawah kulit tu turut termusnah. Tubuh kita hhasilkan kolagen semulajadi, tapi bukan dalam kuantiti tinggi sehingga boleh menutup cela wajah..ayat taknak kalah..haha



Hari ni saya nak share gambar testimoni seorang pengguna kolagen Shaklee. Dia gunakan sekotak dalam masa sebulan. Hasilnya? voila...hihi..apa kata Izzy Adlina?

Pada awalnya wajah saya memang penuh dengan pimples dan merah-merah, selepas menggunakan sekotak kolagen dan ESP dalam masa sebulan, parut semakin pudar dan jerawat tak ada lagi. Kulit makin cerah dan pinkish.

Jaminan Shaklee jika anda guna 8 minggu berturut, anda akan dapat hasil yang memuaskan..8 minggu ni dalam 4 kotak..so bulan ni (Sept 2014) beli 6 free sekotak..haa..grab jangan tak grab. Gunakana secara berterusan nescaya makin cantik kulit anda satu badan..haa gitu. Kolagen ni menegangkan semula kulit. Bawah payudara dan punggung pun ada kolagen tau. Kalau guna satu set ni 7 kotak selama 3 bulan setengah, kulit makin cerah, makin anjal, lembap. Then payudara makin naik, punggung makin naik, kuku makin berkilat, parut makin pudar.

Kalau nak rasa semua ni jangan lepaskan peluang beli 6 percuma 1. Anda dapat keahlian percuma seumur hidup bernilai RM65. Then anda layak bonus 8% bernilai RM118.24. Bila campur sekotak kolagen yang dapat free tu, anda untung RM477.24 bila beli set promosi ni. Bestnya hanya perlu bayar pada harga ahli je bila beli set ni. So jangan tunggu lama-lama. Ini peluang anda nak cantik dalam masa segera. Nak kenal detail Shaklee Collagen Powder ni boleh baca entri ni.

Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

1 comments:

  1. assalam sis, mohon share testimoni ye, mintak halal :)

    ReplyDelete

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.