Testimoni Cara Berkesan Cerahkan Kulit Hilangkan Jeragat

Assalamualaikum. Personally anda jeles tak kalau perempuan lain kulit lagi cerah dari anda? Lahir kulit cerah..pastu kecik-kecik main panas jadi hitam..haha..tu la kebanyakan kanak-kanak..tapi kita-kita yang dah tua ni pun tak terlepas dari berjemur..

Tengok kulit muka dengan kulit perut la..takpun peha..kalau peha putih melepak anda kena set target kulit muka pun melepak macam peha..hihi..cara mudah nak cerah dan cantik? makan kolagen la..insyaAllah berkesan. So hari ni saya nak share testimoni seorang warga berusia yang guna Shaklee Collagen Powder..cantik tak?..hihi

Kulit kita gelap disebabkan pigmentasi kulit. So nak cerahkan kena la tambah sikit kolagen yang tubuh hasilkan secara semulajadi..takkan nak berteduh 2 tahun semata-mana nak cerahkan kulit kan? hihihi..Shaklee claim penggunaan 8 minggu akan memberi hasil terbaik..tu normal claim..taknak over claim..tapi ramai yang share pengalaman mereka mendapat hasil dengan kotak pertama dan kotak kedua. Lain badan lain kesan kan..ada orang cepat kesannya ada orang lambat kesannya.. 


Jaminan Shaklee jika anda guna 8 minggu berturut, anda akan dapat hasil yang memuaskan..8 minggu ni dalam 4 kotak..so bulan ni (Sept 2014) beli 6 free sekotak..haa..grab jangan tak grab. Gunakana secara berterusan nescaya makin cantik kulit anda satu badan..haa gitu. Kolagen ni menegangkan semula kulit. Bawah payudara dan punggung pun ada kolagen tau. Kalau guna satu set ni 7 kotak selama 3 bulan setengah, kulit makin cerah, makin anjal, lembap. Then payudara makin naik, punggung makin naik, kuku makin berkilat, parut makin pudar.

Kalau nak rasa semua ni jangan lepaskan peluang beli 6 percuma 1. Anda dapat keahlian percuma seumur hidup bernilai RM65. Then anda layak bonus 8% bernilai RM118.24. Bila campur sekotak kolagen yang dapat free tu, anda untung RM477.24 bila beli set promosi ni. Bestnya hanya perlu bayar pada harga ahli je bila beli set ni. So jangan tunggu lama-lama. Ini peluang anda nak cantik dalam masa segera. Nak kenal detail Shaklee Collagen Powder ni boleh baca entri ni.

Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.