Testimoni Collagen Shaklee : Kulit Cantik Dan Licin Dalam Masa 13 Hari

Assalamualaikum. Boleh tak kulit kita cantik dalam 13 hari? InsyaAllah boleh jika kena pada produknya. Kolagen ni warna putih tau, so no wonder la pengguna-pengguna kolagen yang gunakannya setiap hari beroleh wajah yang makin cerah kan? hihi..sebab kolagen ni duduknya bawah kulit. Selain menganjalkan kulit kita bak kulit baby, ia juga mampu memperbaiki tekstur kulit kalau-kalau ada jeragat, jerawat, garis-garis halus dan parut. So sesiapa yang nak naik pelamin dalam 14 hari wajib ambil sekotak Shaklee Collagen Powder ni..insyaAllah suami anda akan terkesima..haha

selamat pagi semua. saya nk share testimoni anak shaklee saya Al-Hakim Al-Huda.. beliau consume collagen powder shaklee baru 13 hari tapi tgkla kesan dia.. superb !!! ni bkn edit yer, bkn kamera 360...ini ORIGINAL...ummu durrah fb


Zaman sekarang ni kadang-kadang penjual ada yang guna camera 360 untuk lakukan produk mereka..actually kan..saya tak pernah guna camera 360 tu tau..sungguh tak tipu..ok berbalik semula pada cerita asal..bila kita guna kolagen sebagai supplement tambahan, kesannya memang cepat sebab kolagen ni satu unsur yang menduduki bawah lapisan kulit. Lepas makan terus diserap usus dan dibawa dalam aliran darah pergi ke posisi beliau..cewah..berat kolagen Shaklee yang sangat halus iaitu 1000 dalton berbanding kebanyakan jenama lain 3000 yang membolehnya senang diserap dan memberi kesan segera.

Jaminan Shaklee jika anda guna 8 minggu berturut, anda akan dapat hasil yang memuaskan..8 minggu ni dalam 4 kotak..so bulan ni (Sept 2014) beli 6 free sekotak..haa..grab jangan tak grab. Gunakana secara berterusan nescaya makin cantik kulit anda satu badan..haa gitu. Kolagen ni menegangkan semula kulit. Bawah payudara dan punggung pun ada kolagen tau. Kalau guna satu set ni 7 kotak selama 3 bulan setengah, kulit makin cerah, makin anjal, lembap. Then payudara makin naik, punggung makin naik, kuku makin berkilat, parut makin pudar.

Kalau nak rasa semua ni jangan lepaskan peluang beli 6 percuma 1. Anda dapat keahlian percuma seumur hidup bernilai RM65. Then anda layak bonus 8% bernilai RM118.24. Bila campur sekotak kolagen yang dapat free tu, anda untung RM477.24 bila beli set promosi ni. Bestnya hanya perlu bayar pada harga ahli je bila beli set ni. So jangan tunggu lama-lama. Ini peluang anda nak cantik dalam masa segera. Nak kenal detail Shaklee Collagen Powder ni boleh baca entri ni.

Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.