Testimoni Set Kecantikan Shaklee : Katak Puru Bertukar Jadi Katak Pisang

Assalamualaikum. Haaa..apa kes hari ni tajuk pasal katak lak kan? hihihi..tajuk tu bersempena perbandingan yang diberi sendiri oleh pemilik testimoni. Kenal katak puru? yang menggerutu tu..katak pisang lak kulitnya licin..nak tengok sila Google ye..hihi..sebab saya geli..wakaka..ok hari ni saya nak share testimoni seorang pengguna set kecantikan Shaklee..kagum dengan perubahan dia. Setiap kali tengok testimoni orang saya pun teruja nak istiqomah gunakan produk yang disokong penyelidikan ni tau. Jom baca kisah dia





dulu masa zaman universiti, kulit muka saya rosak teruk akibat salah pakai produk kulit. jenama produk biarlah rahsia sbb takmaula jtuhkn produk org lain kn hehe. ishh teruk gila2 lah dh mcm katak puru, jerawat nanah & kulit merekah2. agknya produk kimia lagu tula. mslh saya tak jgk setel wlpn dah kwen. tp lps bersalin ank ke2, sy join shaklee free membership dgn beli set pantang+ nyusu lengkap drpd master Farihah Abu Kasim beliau pun rajin pm saya "kacau" promot itu ini. mna tahan kan.kalah jua dgn godaannya. ahaha. lps consume, ehhh sy rasa best sgt la. badan cergas & kulit semakin cantik. jerawat dah segan nk tumbuh & semakin putih. sampai la skrg sy masih konsisten dgn vita c 500mg, alfalfa, esp, vivix, kolagen, herb lax & set skincare nutriwhite..

taraaaa.. lihatlah kesannya., wlpn takla pulih 100%, tp alhamdulilah 80% kulit dah kembali kpd asal.. skrg tiada lg kulit katak puru akn tapi dah seakan katak pisang yg licin. ekeke..
Sempena bulan ni promo kolagen kan..nak share sikit cite pasal kolagen ni. Jaminan Shaklee jika anda guna 8 minggu berturut, anda akan dapat hasil yang memuaskan..8 minggu ni dalam 4 kotak..so bulan ni (Sept 2014) beli 6 free sekotak..haa..grab jangan tak grab. Gunakana secara berterusan nescaya makin cantik kulit anda satu badan..haa gitu. Kolagen ni menegangkan semula kulit. Bawah payudara dan punggung pun ada kolagen tau. Kalau guna satu set ni 7 kotak selama 3 bulan setengah, kulit makin cerah, makin anjal, lembap. Then payudara makin naik, punggung makin naik, kuku makin berkilat, parut makin pudar.

Kalau nak rasa semua ni jangan lepaskan peluang beli 6 percuma 1. Anda dapat keahlian percuma seumur hidup bernilai RM65. Then anda layak bonus 8% bernilai RM118.24. Bila campur sekotak kolagen yang dapat free tu, anda untung RM477.24 bila beli set promosi ni. Bestnya hanya perlu bayar pada harga ahli je bila beli set ni. So jangan tunggu lama-lama. Ini peluang anda nak cantik dalam masa segera. Nak kenal detail Shaklee Collagen Powder ni boleh baca entri ni.

Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.