Testimoni Shaklee Collagen Powder Paling Popular

Assalamualaikum. Baru balik COD..penat hah..dah balik Shaklee ada lak orang JB call nak beli Shaklee..nasib la rajin kan..buat u turn demi customer..haha..sebab tempat dia kat Larkin dan saya pun memang nak ke Larkin. So petang-petang ni saya nak share testimoni Kolagen sebab saya perasan dalam album testimoni kat PC saya berlambak testimoni tapi entri testimoni kolagen tak banyak la pulak..So petang ni saya nak share satu testimoni yang saya paling suka..jeng jeng jeng

Gambar ihsan milkymommy.com
Picture dua-dua ni memang picture asli..tak pakai make up ke apa..sebab tu sekarang boleh tengok lagi kesan pigmentasi yang semakin samar-samar tu..kalau sekiranya saya apply foundation memang kesan tu hilang rata je dengan kulit..dulu kakak saya sendiri selalu suruh saya guna naturactor bagai..hehehe. Cumaa saya rasa masih kalau bersih tang2..dah bertahun dengan jeragat ni..semakin teruk bila mengandung..menjadi jadi

Jadi saya ambil keputusan..biarlah saya tunggu hilang sendiri je dengan supplement Shaklee ni..takyah susah susah nak sembunyikan..sebab saya yakin ia akan hilang..by the way umur saya masih 24tahun (salam perkenalan..saya mama 3 anak kecil :p. ramai pulak dok PM panggil saya kakak..segan..hikhik)

Kesan utama kolagen ni..sangat terasa kulit kita lembutttt je..semakin cerah bukan kat muka je..tapi semua-semua. Kesan calar-calar, sunburn...semua takde dah..sebab dulu saya ni memang ahli persatuan..aktif berjemur, berkhemah sana sini (baru suami cakap tadi haha. Sebab dia taknak tegur sebelum ni takut saya upload picture sendiri. Padahal picture sendiri kat FB pun jarang nak keluar)

Jaminan Shaklee jika anda guna 8 minggu berturut, anda akan dapat hasil yang memuaskan..8 minggu ni dalam 4 kotak..so bulan ni (Sept 2014) beli 6 free sekotak..haa..grab jangan tak grab. Gunakana secara berterusan nescaya makin cantik kulit anda satu badan..haa gitu. Kolagen ni menegangkan semula kulit. Bawah payudara dan punggung pun ada kolagen tau. Kalau guna satu set ni 7 kotak selama 3 bulan setengah, kulit makin cerah, makin anjal, lembap. Then payudara makin naik, punggung makin naik, kuku makin berkilat, parut makin pudar.

Kalau nak rasa semua ni jangan lepaskan peluang beli 6 percuma 1. Anda dapat keahlian percuma seumur hidup bernilai RM65. Then anda layak bonus 8% bernilai RM118.24. Bila campur sekotak kolagen yang dapat free tu, anda untung RM477.24 bila beli set promosi ni. Bestnya hanya perlu bayar pada harga ahli je bila beli set ni. So jangan tunggu lama-lama. Ini peluang anda nak cantik dalam masa segera. Nak kenal detail Shaklee Collagen Powder ni boleh baca entri ni.

Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.