Pengalaman Berjaya Berhenti Merokok 1

Assalamualaikum. Hari ni saya nak share pengalaman seorang perokok yang menceritakan secara terperinci apa yang dia rasa selepas diberikan supplement hebat Vivix oleh isterinya tanpa dia ketahui sebenarnya Vivix tersebut mampu memberi kelainan rasa rokok pada perokok selepas mengambilnya. Jom kita tonton video perokok tegar yang berjaya berhenti merokok dengan Vivix ni. Credit harus diberikan pada penghasilan video ini oleh bungacintamama.blogspot.com , vitaminibu.com , dan fabulousdash.com.



video


Anda rasa mudah sangat dia berhenti merokok? Nak rasa apa dia rasa atau nak terus membazir duit pada rokok yang memang dah tahu takda masa depan yang cerah antara anda dengan rokok. Tiap tahun makin mahal, kesihatan makin merosot. Dua pakcik saya meninggal awal disebabkan kanser dan penyakit berkaitan jantung. Puncanya rokok. Anda nak tinggalkan anak isteri pada usia tak sampai 50 tahun? Jangan samakan nasib anda dengan nasib orang yang merokok sampai tua masih hidup. Try suruh dia sprint tengok..hehehe..Berhenti sekarang. Biar saya guide anda bagaimana untuk berhenti merokok dengan bantuan Vivix ni. InsyaAllah puas hati. Baca testimoni seterusnya.
Anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)


Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

1 comments:

  1. sebenarnya agak sukar untuk berhenti merokok ni..perlukan kekuatan dalaman...ubat atau apa sahaja suplemen hanyalah sebagai usaha..namum atas diri sendiri..apa-apa pun vitamin shaklee bagus untuk kesihatan

    ReplyDelete

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.