Promosi Shaklee Bulan Ini

Assalamualaikum dan salam September buat para pembaca dan bakal pelanggan saya. Hmmm.. direct terus pada promosi bulan Oktober 2016. Promosi pertama adalah beli 4 pada harga 3 unit..a.k.a beli 3 free 1...produk yang dimaksudkan adalah Vitalea for Children. Multivitamin mudah dikunyah anak-anak dan memenuhi keperluan nutrisi harian mereka.


Anak anda kerap sakit? lesu tak bermaya je? Belajar susah nak faham dan mengingat? Cuba lihat pola pemakanan anak anda. Cari mana makanan yang mengandungi vitamin dan mineral lengkap seperti dalam label ni. Di situ lah silapnya..dah la budak tak suka sayur kan. Kalau makan burger pun sayur dibuang. Ulam? lagi laa. Macam mana la tak mudah jatuh sakit kan?. 

Vitalea for children ni rasanya enak dan boleh dihisap begitu sahaja. Anak saya memang suka. Macam gula-gula dibuatnya..kikiki..Barulah anak membesar dengan tubuh yang kuat dan insyaAllah sukar jatuh sakit. Anak kerap jatuh sakit sebab kurang nutrisi. Itu fakta. Anak saya dah bertahun tak demam. Alhamdulillah.



Promosi kedua adalah beli 6 percuma 1. Atau ayat promosi elak GST nya adalah beli 7 unit pada harga 6 unit. hihihi. So apa produk bulan ni yang ditawarkan promosi beli 6 percuma 1? Jeng jeng jeng...Omega Guard cik kak sekalian oii! Omega Guard ni saya guna untuk cantik dan lembapkan kulit, bagi rambut sihat shining, kuku cantik shining. Omega Guard yang diperkaya EPA dan DHA ni juga bagus untuk perkembangan otak bayi bagi ibu hamil, kanak-kanak sedang membesar dan juga terbukti membantu menguatkan memori bagi orang dewasa. Kalau student tu insyaAllah terang hati nak menghafal :-)




Selain beli 6 free 1 untuk Omega Guard ni, ianya turut ditawarkan dalam bentuk beli 2 diskaun 5%. So anda boleh pilih samada nak beli 6 atau beli 2. Keduanya pun ada penjimatan :-)


Untuk tempoh masa terhad, Shaklee juga menawarkan promosi berikut pada bulan ini. Untuk maklumat lanjut boleh hubungi saya ye ;-)

Untuk produk lain, anda boleh pilih untuk beli sendiri secara pantas melalui laman Shaklee atau boleh menghubungi saya untuk tujuan pembelian. Jika anda memilih untuk membeli sendiri, sila klik Beli Sekarang. Pembelian pantas menggunakan Visa atau Master Card (Debit / Credit Card)



Rahsia Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Terbongkar
Hubungi Saya :




FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp) | yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* COD - Skudai; Gelang Patah; Bukit Indah; Perling; Tun Aminah; Tampoi; Bandar Baru Uda; Kempas; Mount Austin, Larkin; Taman Pelangi; Permas Jaya; Ulu Tiram; Masai; Pasir Gudang; Johor Bahru amnya dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment

LINKIN WITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo

Suami isteri yang menjadikan blog sebagai salah satu medium pemasaran. Mempunyai 2 cahaya mata. Saya Rais menulis kesemua blog kami manakala isteri saya Syuhana menulis sebahagian blog Shaklee.